stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephany a ti tud nisi v službi Ne, samo jaz nimam kolektivnega . Se hecam: Itak, da ti ful privoščim te proste dni! S Klemnom sva šla dopoldan spet k zdravniku, saj je še slabši, kot je bil v petek. Ponoči je spet kuhal, kašlja in smrka pa že skoz. Danes so se pokazali vneti ušeski in sva dobila Hiconcil na 8 ur, 6.5. popoldan pa imava kontrolo. Saj drugače je kar dobre volje, le v učkah ni tistega nagajivega pogleda... Imam pa smolo, da je ravno sedaj ful gužva v službi, jaz pa nisem tak človek, da bi rekla, da se me ne tiče. Bom šla popoldan, ko pride moj domov za kakšne tri ure, pa jutri zjutraj bo moj doma, pa bo on varuška. Mi je pa ful zoprno, ko sem komaj začela delat, pa smo že bolani... Moram it, sem slišala eno "ornk ropotanje", bo polna plenica . Je pa zadnje dni blato bolj tekoče, kot bi imel drisko. Jemo še vedno ne. Sem omenila P, da se mi zdi fajn, da se še dojiva in dobi vsaj nekaj. In kaj mi je rekla?! Da to sploh ni več mleko, ampak bolj voda . Izgleda, da ni pristaš dolgega dojenja.