Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Se hecam: Itak, da ti ful privoščim te proste dni! 
... čeprav ta prava cenzura pride ko bom to skušala uturit petru.
). pr nas so tok čudni, kr nelagodno mi je pomislt, da jo bom zdej tem kekcem kazala in mi bojo kej pametoval za kar so tam rekli "växer bra" (kar pomeni zelo dobro). no, itak mamo sam sistematske na pol leta tuki, drugač nam ni treba hodit..
...jaz sem bila dons pri zobarju,...jutri spet,da mi zacementira štift al kaj že ,pa odtis--bljak,pa malo se z glavobolom spopadam,ampak mi ni hudega,berem,da so vaši malčki še kr bolani...Nataša in Klemen...božčka.
,če bo karkoli pomagalo od tega--najbolj pa dojenje,neli in stephany-nč se sekirat zaradi svojih malčkov,me same najbolj poznamo svoje otročke in nasveti so dobrodošli,ni pa nujno,da se jih moramo držat...ali pa vsaj dobesedno ne--kar jim paše,že sami pokažejo,pa naj bo dojenje ali pa prvi začetki hrane,pa potem ko,če je po sreči,da vse jedo od kraja