jer.za.
|
Pozdravček Kako ste bile včeraj zvečer pridne s pisanjem . Meni se pa kar ne da še zvečer računalnika prižigat med tednom, sem ob osmih že v pižami, ob devetih pa že v postelji. Kar ne morem biti dalj časa pokonci. Edino v petkih sem dalj časa pokonci, ker gre možek ven, jaz pa takrat malo pospravljam, berem RR,... Moram pa pohvaliti mojo malo punčko, Jerco, in sicer je bila včeraj cel popoldan, od treh pa do sedmin zvečer brez pleničke . Dvakrat je šla na WC, se je lepo polulala. Je pa vsakomur, ki je prišel mino razlagala, da ima oblečene spodnje hlačke in da se ne bo nič polulala . Jaz pa seveda zraven gorela od ponosa . Srečanje: jaz bi prišla z velikim veseljem, pa žal ne upam ker ne vem kako bo s temi našimi noricami. Eviii: dobro opravita z možem pri zobarju. Položnice,... midva imava vse to skupno. Nič konkretno ločenega. Položnice sicer ponavadi plačujem jaz, za v trgovino da pa tisti ki ima denar v denarnici. Oba pa poznava tudi kode bančnih kartic obeh. Tinkatonka, jaz sem zelo vesela ker smo doma na vasi, ker je ves čas družba. Tako otrok, kot tudi mamic za čvekanje. Včeraj je bilo pri nas na dvorišču kar osem otrok, in so se prav lepo igrali. Mamice pa seveda bla, bla, bla, bla,...... Pa ne zapravi preveč danes . Sedaj pa počasi zaključujem tale post, moram čimhitreje narediti vso delo, da jo potem šibnem domov. Upam, da bo to že okoli pol dveh. Se pa zvečer še kaj tipkamo. lp
|