Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Je pa po moje univerzalna, samo ne vem, če bo dobra tudi za na športni del. Se mi zdi, da sem nekje vidla za cca 10€. Če jo kje najdem, ti javim
bi jo kar skozi lupčkala
je pa mala že firbčna kot nevemkaj.
sem že kr mal pogrešala..moj pa itak..
to pa nardim med dojenjem al pa ko spi...takat je mir..
ne vem zakaj..
No, zdaj je malo zaspal, jaz sem si pa skuhala kavico, ker potem ne vem, če bo kaj časa... Upam, da mi bo uspelo še pse peljat ven, da se malo pretegnem... No, potem gremo pa itak s Taiem ven, ker kaže, da bo lepo vreme.
, no peljali smo se skozi do kosove ul. na pošto po osebno. in smo jo dobili, jupi. pol sva se pa z dragim odločla, da gremo kar danes na morje, nanesto včeraj zvečer, tko da čez kakšno urco jo mahnemo na pot.
.
!
tudi takšne kot so na sliki? Ali so "v živo" svetlejše? In kakšne: bolj temno modre, svetlo modre, modre, zelenkasto modre ... ima kakšen
, upam, da uživate sto na uro