polma
|
Jutro!!!! Nisem dobila haljice ! Pregledala sem pa samo H&M in Marcs&Spencers-tut za šoping nisem več sposobna. Kdaj bo konc ?!? Tko, da dans grem v emporium-tam je več spodnjega perila, pa upam tut haljic !?! Drgač majo pa v Marcs&spencrs zlo lepe, take gladke in mehke pižame...res fine. no, to je to! Včeraj sem potem imela obisk, sedeli sva na vrtu s prijateljico in čebljali, najini punci sta pa delali referat za šolo- sta sošolki. No, ona je sedela in uživala , jaz sem se pa zvirala v raznorazne poze, pa jasno nobene najdla ugodne zase . Naš miga pač po svoje ! Ne vem, katera je rekla, da je zjutraj takoj hin, da bi šla kar nazaj ležat- pri meni je isto. Zdajle sem totalno zdelana. In ponoči me je vse tiščalo, ker sem se zbudila na hrbtu. Kadar se mi to zgodi, sem potem v totalni paniki in grem vedno v dnevno, kjer "zbujam ". To pomeni, da čakam, da me neha mravljinčit in bolet v trebuščku, ker dobim kar en tak zelo neprijeten občutek. No, tko da sem dans ponoč spet mal v strahu sedela v dnevni. Zdaj je pa že vse ok! Ker so me razrešili voženj z avtom po šolarko, grebejo se 100 na uro da bi jo oni prevažal-moja mama in oče- sploh ne vem kaj naj delam do štirih. no, razen šopinga. In, me je prosil, naj naštimam torbe za v P !!! Ta je dobra !!!
|