miškolinček
|
Zdaj pa še dolgovi za nazaj. sayuri: Mere majic (tiste ki sem jih jaz vzela, to so mere že opranih majic, malenkost se pri pranju skrčijo in uležejo, tako da boljše stojijo): -rozasta tejlirana XL, model tunike, z zelooo odprtim vratnim izrezom, mogoče malo preveč zame, spodaj pri trebuhu pri meni ne pride oprijeta (ala tunika): dolžina 66-67 cm (hrbtni del od rame navzdol) in 50-51 cm(spredaj od sredine izreza navzdol), širina 45 cm (preko trebuha) -T-shirt L: dolžina 71 cm,širina 51 cm (to je čisto navadna majica) - dvobarvna tejlirana dolg rokav XL: ta je pa izredni raztegljiva tako da glede širine čez trebuh ni problem, meni osebno najbolj udobna za nosit, izredno dober oprijemljiv materijal, super za nosit, ima pa te dvobarvne tudi kratek rokav, mere: dolžina 63 cm 8 ( od rame dol), širina 40 cm upam da so podatki dovolj izčrpni Erin, ne vem kaj naj ti napišem kot to da ti želim vse dobro in te razumem kako se počutiš. Jaz sem tudi v prejšnji nosečnosti non stop krvavela, nazadnje 1 teden pred rokom (hvalabogu ne prej) in so me tudi na ginek. oddelku obdržali ker niso vedeli kaj in kako, naslednji dan pa so se odločili in mi kar sprožili porod, ker je bil pać še en teden do konca. Upam da se ti krvavenje čim prej umiri in ti bo čas v porodnišnici čim hitreje minil. Vem da je ginek. oddelek bolj prazen in je dolgčas, jaz sem bila čisto sama. Mislim nate. V materinsko šolo lahko pa še vedno greš kam drugam ne skrbi, za na Jesenicah se sploh ni treba prijavit, tako da lahko še vedno junija greš tja. Sem prebrala da ste imele debato glede materinske šole. JAz bom drugič rodila in bom šla še enkrat, ampak drugam kot prvič ker tam me niso nič naučili, še v porodnišnici so me babice spraševale če sem sploh bila v materinski šoli. Tako da zdaj grem na Jesenice, tam kjer bom tudi rodila in računam na to da učijo tisto, kar potem tudi prakticirajo.
|