puhica13
|
Punce zdravo. Tudi jaz spadam med septemberke, točen datum pdp je 4.09.2008 in sem tudi iz gorenjskega konca. Zakaj sem se skrivala 23. tednov je enak azlok kot ga je imela Kahlo. Jaz sem imela lansko leto julija pratno vrečko in ambrazijo. Bila sem že med marčevkami a potem odšla. Sedaj lahko rečem da sem in pričakujemo . No ja vsaj po napovedih. Mi je čisto vseeno ali je ali le a bo vse OK in zdravo dete. Še vedno me je strah vsak dan sproti se poskušam miriti. Nuhalna je bila super vse ok, sedaj pa s strahom čakam na morfologijio, ki jo imam naslednji teden. vendar stiskam pesti da bo vse Ok, čeprav čutim da je vse super, tudi mi da vedeti da sva oba OK, ker me tako močno brca , sploh ponoči, mislim da je nočen ptič . No ja čez dan pa spi, razen če se voziva v avtu,takrat pa je spet akcija. Sem prebrala, da se pogovarjate od opreme kaj že imate. Midva sva sicer s strahom kupovala že nekje dober mesec nazaj, ko so imeli v Baby centru ful dobre akcije za previjalno (Lip poljčane taveliko previljalno za 160 €, sedaj mislim da je nekje žez 200 € ) in posteljico (tudi Lip Poljčane kar taveliko 140 cm ker se jo da potem spremeniti v mladinsko posteljo, bila pa je 140 € sedaj pa tudi nekje čez 220 €). Mislim da se je kar splačalo. Kar se vozička tiče, mislim, da bova kupila ker quinny speedy preko ebaya, ker za isti denar kot pri nas za komplet (voziček +košara+ lupinica) dobiš gor kar veliko več. No ja upam, da vas nisem zamorila, pa upam, da me sprejmnete medse, ceprav malo pozno. P.S. Ali ima katera probleme z odtrdevanjem trebuha. meni se kar nekajkrat na dan naredi da mi za nekaj minut odtrdi.
|