Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. pojma nimam kaj bom jedla za zajtrk in večerjo... je rekla P, da stroga dieta 2 tedna, napisala mi je pa neko olje, ki bo pomagalo pri teh izpuščajih in srbečici. upam, da bo res! elma lahk ti pol napišem katero olje je to, ko mi ga fotr prinese domov. si nisem zapomnila. bi moralo biti pa bolje v parih dneh. je rekla, da je 95% zihr da je to to... pa da take alergije dojenčki pol prerastejo, tko da ni panike. ker kašlja so mi pa tudi cepljenje prestavili za en teden. sej je že skor čist ok kašelj, tko da se bo mali počasi nazaj "sestavu"
mali spet ni hotu vozit v vozičku v budnem stanju ali pa pač zaspati v njem... blagor vam ki vam to uspe brez težav. ne veste kako ste srečne!! pol sem ga pa noter zapeljala v bajto pa dvignila iz vozička mi je zaspal pa na rami še preden sva do mansarde prišla... v vozičku pa težit! sam nisem vztrajala več kot 10 min to je pa res, ker se neki na dež pripravlja...
in popolno razvajanje
da bo vajinima sončkoma čimprej bolje.
. Pohvalili ravno niso, so pa rekli,da je vse OK. Sem pa gledala Timove teže in koliko je bil dolg. Čisto iste mere in težo je imel že pri dveh mesecih, le glavco je imel obseg 37 cm.