Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
? Hmmm...
Potem pa ne vem. Najraje bi mu rekla naj gre s kakšnim frendom.

. Zoja še spi, jaz sem mogla pa Nika za v vrtec oblečt, ker je mož moral danes malo bolj zgodaj v službo.
.Zbudila se je vsaj 10x - pravzaprav je jokala v spanju. Včeraj zvečer je imela spet nekaj čez 38 vročine. Ampak to zgleda tako, da ji kar naenkrat naraste in čez pol urce sama od sebe pade. Zobkov še tudi ni na spregled ( no, danes še nisem gledala), bodo pa verjetno kar 3. Spodaj je črtica, zgoraj pa ima enkico in dvojkico čisto rdečo in prepredeno dlesen z žilicami ter seveda zelo nabreklo. DAJMO, DAJMO ZOBKI, PRIDITE ŽE VEN!!! Upam, da bomo potem vsaj nekaj časa spet spali po starem, sicer se mi bo zmešalo.
, tebi bo bolj fajn v senci in na čveku.....in morda se vam pridružim še jaz
.
...škoda...