Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in sem krepana.....zdej pa grem na kavč....oziroma sem že
, ampak grem ležečki 
, se ne moremo primerjat z it. GF
. Maria mi je sicer kul ... samo oddaja ni zame. Dokler nisem imela otrok (beri nisem zaspala že ob 22ih ko klada na kavču
Pri nas je kar mirno. Spimo do 8 ure, na sprehodih Nik uživa, Alex je malce siten. Doma pa obratno Alex priden, Nik pa sitnari za jit ven, vsaj pred bajto na travo. Pol sploh ne vem kje bit al zunaj al notri.Drugače pa smo mi zelo mobilni. K zdravniku gremo dvoje in še to enkrat na vsaka 3-4 meseca Na začetku( prve tri mesece) pa je bilo obupno.(raven položaj v vozičku, v jajčku jit nosit do zdravnika in pol zapenjat v avtu , jih pravilno odložit)Seveda je rabil še tati, ker smo imeli en kup pregledov (sIstematski pri P, pregled v razvojni , FTH za oba in še tisti pregled pri 3 mesecih v Valdoltri). V glavnem vse to se je nabralo v 10 dneh in moj je dobil odpoved v službi, ker je vsak drugi dan ostal doma. Tudi to se zna zgodit in je čez noč ostal na cesti in brez pomoči od zavoda za zaposlovanje.
...utrujena ko pes...in zdaj šele razumem navt..vsaka ti čast, da vse to sfolgaš..noč smo imeli katastrofa od katastrofe..zbujanje ,jok...in nič ni pomagalo..ob 4 sem ji še namazala dlesni,pa je vrgla ven vso mleko po meni pojstli...
in oprosti,ker mi je šlo iz glave..