jana84
|
Pozdravček vsem! Se moram malo "pohvalit": včeraj sta se v naši žlahti rodili dve deklici - eno je dobil moj bratranec, drugo pa svakinja ...Neverjetno obe na isti dan, le 4 ure razlike...Z je vse v redu... Tako, sem se morala prav pohvalit. V bližnji prihodnosti pa nas čaka še akr nekaj porodov v bližnji ali malo bolj oddaljeni žlahti - sestra ima čez 3 tedne za rodit, pa še dve sorodnici...Julija svakinja, oktobra smo pa mi na vrsti!!! No, naš predragi kar veselo poskakuje in se premetava po , tako da ga je res lepo čutiti...Počasi počasi bodo "brce" dovolj močne da jih bo čutil tudi naš očka...Včeraj sem celo videla, kako se mi je prav trebuh premaknil ko se je premaknil...Zanimivo videti... Glede kilogramov: meni hvala bogu ne gredo še nikamor, skoraj no. Sedaj sem približno 0,5-1kg težja kot na začetku nosečnosti....odvisno od dneva . Izcedki...nekaj normalnega. Jaz konstantno nosim dnevne vložke, ker drugače bi si morala po 3x na dan spodnje hlačke preobleči. Glede tega "mleka" ki se začne izločati v nosečnosti, baje da nima nobene povezave s količino mleka ob začetku dojenja. To je samo znak da so se začele mlečne žleze krepiti in včasih se zgodi da pri nekaterih nosečnicah pride do izcejanja že med nosečnostjo...Talcy, najbolje da nabaviš akr tiste blazinice za dojenje, ki si jih prilepiš pod modrček... Ni isti primer, vendar jaz sem imela pred leti neko vnetje bradavic ali nekaj podobnega (noben živ zdravnik, ne osebna, ne ginekologinja, ne dermatolog, ne mamografinja, mi ni znal povedati kaj to je!)...In sem imela konstanten izcedek iz bradavic, oziroma čisto zraven in kolobarja. In sem nekako "pogruntala" da je najbolje če si kar dnevni vložek prerežem na polovico in prilepim pod modrček. Ker drugače se izcedek zasuši in ko se malo premakneš imaš občutek kot da bi ti nekdo lepilni trak odlepil na hitro dol z bradavic, au! Tako, sedaj pa se šibam učit na sončka, dokler ni še prevroče...Lepo se imejte in se slišimo kaj ob priložnosti! Pa lepe preglede tistim ki jih imate danes, tiste ki pa čakate na razno razne rezultate...Zamotite se z nečim, lotite se pospravljanja stanovanja mogoče, da bo čas hitreje minil in ne boste mislile na to! papa jana
|