Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

No, res pa je, da čakam na NS. prej si ne upam nič, ker bi bila rada prepričana. Sedaj hodim v trenirkah, pa nekaj majčk sem kupila, ki niso za nosečke, so pa delane tako, da je prav. Ta letošnja moda je res fajn za nas.
V soboto bom šla pa takoj po NS nekaj za moji dve pikici kupit, da proslavim dobre rezultate. Upam, da bojo dobri. Me že taka panika grabi, da je groza!
. Midva sva rekla da ne bova nič kupovala pred morfologijo, ki pa jo imam 24.06. Nalsednji pregled imam 30.05. tko da sem rekla da mogoče že takrat kupim eno stvarco
.
, ampak nimamo kaj a ne, ven je treba dat
. Tako da se bom jaz kar lepo mazala tako kot vedno...............Se pa tako že drugače v najhujši vročini umaknem v senco...............
mislim pa, da če bo punčka, da bo alekseja, ker je to edino ime, ki se meni full dopade, pa dragi se celo malce strinja... za fantka še pa zbirava...
ko se rodi v vodo, ampak ga je treba potem iz vode ven potegnit in smo na istem. Da ne omenjam v primeru,da je kaj narobe in ne vem kako prodničarji in babice to pravočasno ugotovijo, če si v vodi... Rodila bom pa kar v LJ, je najbližje...edino to me skrbi, ker mam bolj tako taščo, da mora bit vedno in povsod zraven, da bo non stop pri prvem vnuku visela, da še počivat ne bova mogla od poroda...