Polynesia
|
Hej punčice. No danes je pa spet en lep dan, tko da zdej sem pojedla zajtrk, si nardim še kavico in šibam v Supernovo še po en ečrne lanene hlače za nosečke, pa v Mullerja moram in tko naprej. C&A ima res vrečaste stvari, za H&M pa tega ne morem reči, ker imajo prav luškane stvari, le majhne številke takoj grejo, ampak zato grem pa večkrat. Vse sem si tam kupila in so prav luštne, pa vsakič zavijem še malo na oddeleč za dojenčke da si dušo potešim . Midva sva rekla da ne bova nič kupovala pred morfologijo, ki pa jo imam 24.06. Nalsednji pregled imam 30.05. tko da sem rekla da mogoče že takrat kupim eno stvarco . Imena - ja midva imava že dolgo časa izbrano, on je izbral za punčko, jaz pa za fantka, ampak ne povem imen, hihihi . Porod - jaz sem bila fuuuul dolgo časa prepričana da bom rodila v Postojni z EA, ampaj sem se sedaj odločila da rodim v Ljubljani, kjer imajo vse aparature za dojenčka, če gre karkoli narobe. Imam prijateljico ki je rodila punčko v Postojni in so jo morali takoj odpeljati v Lj. Ne vem no, ne mislim tukaj misliti na sebe ker bi bilo sebično, na prvem mestu je moja žabica. Bi pa rada v Lj rodila z EA, samo menda je odvisno ali je ta oseba takrat prisotna. Ma bomo videli, me je pa strah ko sam , ampak nimamo kaj a ne, ven je treba dat . Joj punce, čez en teden pa moram že v službo, uf kako bom prenesla po dveh mesecih, no boste navijle zame kaj, hahaha . Zdej si grem pa res kavico nardit, pa v šooooooooping .
|