slovenka
|
punce, jaz bom za ta teden končala s službo. Greva z mojim po nakupih - je kar dolg seznam, ker po hiši še kar naprej odkrivava nove stvari, ki jih je treba kupit, pa da se za sploh ne pogovarjam, česa vse še nima. Ampak sva zmenjeni, če se bo obrnila z glavico dol, ji grem takoj vse kupit Ja, jaz bom rodila na Ptuju, ker sem od tam doma - no, in pravi moja G, da prav v mb zmeraj pri medenični vstavi naredijo CR, na Ptuju pa ne - sedaj pa od vas berem ravno obratno... pa saj ne vem - imam sodelavko, ki ima srednjo zdravstveno in nekaj izkušenj v zdravstvu in pravi, da bo zanosila samo, če se bo vnaprej zmenila za CR - meni pa sploh ne diši. To okrevanje je tako dolgo... vseeno pa bi bilo boljše, da se lepo zmenim za CR in mi ga v miru naredijo, kot da se sredi poroda zakomplicira in ga potem v paniki delajo, jaz pa umiram od bolečin... Ja, bo fajn, da bom čez pol leta še teta in bo mala imela sestrično - čeprav imamo sedaj pa tudi sosedo, ki je po 10 letih truda zanosila in rodila punčko (ravno pred 2 tedni) in bo fajn družba za našo (ker moja sestra živi malo stran sedaj ob najini selitvi). Kaja, seznam je pa fuuul dolg. Ful pridna, da skrbiš zanj. in bravo me ! Nič, laufam na luft. Lepo bodite in fajn čvekajte naprej!
|