december06
|
NaILa za uspavanje čez dan. Poročaj, če bo tako šlo še naprej. Mi tudi moramo nekaj takega uvesti. Samo se začne potem tako histerično jokat, da ga komaj umirim in sem si rekla, da tiste dve minuti, včasih pet, pa ga bom že po rokicah uspavala. O.k. zdaj še gre ko ma okoli 8 kg, pol pa ne vem kaj bo. Najbolj me je strah, kako bo v varstvu. Ma, hvala bogu bo pri babicah in ne bodo tolk stroge. helena glede dopusta in regresa sem ti že napisala, da ti pripada vse, glede dela na krajši delovni čas, pa moraš le urediti z delodajalcem, ki ti mora dat Aneks k pogodbi, kjer je zapisano, da delaš krajši delovni čas (lahko delaš na 4 ure ali na 5, 6 ali celo 7 ur) in da je to vskladu z Zakonom o starševskem varstvu. Nato pa s tem aneksem greš na CSD, kjer potem uredijo tvoje obvezno zavarovanje za ure do polnega delovnega časa. Upam, da ti vaša računovodkinja ne bo delala preveč težav. aljab tudi jaz ne najdem tvojega gesla oz. te sploh ni na google skupini, al sem jaz smotana. Jaz sem tudi za srečanje, da se malo vidimo in malo sprehodim po Celju. Samo povejte kdaj (torek okrog 10 ure mi kar odgovarja) in kje. Samo to kje mi boste morale bolj natančno razložit, ker jaz moram še avto zraven parkirat. guppy jaz tud ne vem kako bi bil izvedljiv tale piknik. Mogoče je najboljš če si vsak sam zraven kaj prinese, pa če ma kaj več pa še drugi sprobamo, pa kakšno pecivo.....Lahko pa tudi en kaj nabavi in potem poberemo denar. Aja, naša noč je bla tko kot sem napovedala. Jok na vsake dve uri. No, potem pa je spal od 1.30-5:30, jedel in nato vstal z jokom ob 6:50. Joj, kolk bi spala. Drugače spimo vsaj do 8 ure. Pa nikjer nobenega zobka.
|