sandra85
|
december meni albumi na RR že kr par mesecev ne delajo (ne morem ne brisat svojih slik, ne dodajat novih. moderatorka mi je obljubila, da bodo to rešili, ampak nič od tega ) zato shranjujem slike na shrani.si in pol vam jih kr tuki pokažem (je hitreje in bolj preprosto) taja83 lepo, da si si vzela mal čas za nas tianna, ti si spraševala za Tajo339????? no, z njo je vse ok sem se tut js mal ustrašla, ko si napisala, da se ni oglasila še od . pa se je pa še kasneje je na drugih temah na RR pisala. moramo vedet, da so ene septembrke tudi na drugih podobnih forumih ko RR (tudi js sem na enem prijavljena že od začetka ,sam sem tuki bolj aktivna) kot naša ašun, ki je pač bolj aktivna na sesednjem forumu. pa nič za to, samo da se nam (nekatere) vsaj malo oglasijo zdaj sem 1 uro iskala, kje bi lahko kupila to pojočo knjigico, ki sem jo že 1x naročila, pa jih je zmanjkalo pa nimajo nikjer hočem kupit eneju spet nekaj igračk, ker se je že skori vseh naveličal (tudi novih) a ima kera kak predlog, kaj jim je zdaj najbolj zanimivo????? nana27 je dala zadnjič kr nekaj slikic in sem jo kr upoštevala in od unega naročila kar 2 ali celo 3 igračke zdaj pa rabim spet kako izkušeno mamico za nasvet no, grem pod tuš, pol pa upam da bo bolj mirna noč
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|