dolenjka
|
Čer Evo, zavhaljujoč Pini, Pinotu, Mii in Ani sem danes malo abstinirala od RR, čeprav sva s Pino občasno F5 pritisnili Imeli smo se super, Dolenjc in Pino sta bila 2x na hribu, midve s Pino pa 1x Sva se kar načvekali, Pina se je dobesedno počutila kot doma in otrebila in pripravila solato, ki jo je kar seboj prinesla, pa redkvice, potem je pa še šparglje očistila in zblanširala. Vam povem, ženska je za ožent No, je pa Buči kriva, da sem se jaz na poti s hriba, z vozičkom "v roki" skor v trenirko polulala (kaka kapljica je res ušla )! Je Pina začela zgodbo obnavljat in sva se tko režali, da sem kar čepela sred klanca navzdol in komaj voziček držala No, pa en Stipe je PIno po GSMju klical in smo se tut tolk nasmejal, da je blo zelo hudo, predvsem za PIno A ne Pinči Otroci pa pridni da te kap Čist po mamicah! Naša je spala od 9.15 do 10h, pol od 11.15 do 1.20 (prespala prihod gostov ), pojedla in spala naprej še 1 h Popoldan je bila pa bolj gostoljubna in je sodelovala v debatah, potem pa še eno na brzinco oddremala, da je lžje pojedla večerjo in ob 21h zaspala Jaz grem pa zdaj šparglje v skrinjo dat, pa solatko ki je ostala v hladilnik za jutri pospravim in je to to, ker vse ostalo (tudi po kosilu) je pospravil moj dragi in inštruiral g. Pinota