cebrca
|
Dobor jutro vsem skupaj. Danes pa jaz kuham kavico PRVIČ, vsaka naj si postreže kar ji srce najbolj poželi (mleko, smetana, kapučim, pa še ščepec čokolade zraven) Bom kratka, ker že šibam od doma! buhtlčk za zatekanje sem že pisala (zdaj vidim kako me druge lepo pazljivo berete ) Jaz sem v treh dneh dobila gor 4 kg in sem imela naslednji dan redni pregled. Je panika ker zatekaš, ampak dokler je pritisk OK (moj 110/70) in ni beljakovin v vodi je zatekanje pač samo nosečniška težava. V kolikor pa se spremeni pritisk in voda, takoj h G, ker so to že znaki, ki kažejo na preeklampsijo! Meni sedaj moja G bolj pogosto preverja pritisk in vodo. Ti lahko svoji G zatežiš naj ti bolj pogosto spremlja pritisk in vodo, drugega pa zaenkrat ni možno. Mi pa zelo pomaga, če res spijem 2,5 litra vode na dan (sol in sladkor sem že pred zatekanjem reducirala) pa še kakšno brazalkoholno pivo sem ter tja in mene tudi surova zelena paprika požene na vodo. Sem bila tako pridna, da sem zdaj v 14 dneh samo 1kg dobila gor (prej v enem tednu 5 kg) sayuri hitro pridi nazaj, ker te bomo pogrešale! barbarinha upam da bo dež malo pomagal da bo manj cvetnega prahu v zraku in nasveti od drugih, jaz ne vem nič pametnega! Hitro se pocajtaj! clara 23, linaK dobrodošle k super čvekicam, čeprav boste imele včasih občutek, da govorite same s sabo! plenice še nimam izkušenj, sem pa že velikokrat slišala, da hvalijo Mulerjeve. Bomo sprobale, potem bomo pa eksperti v prednostih in slabostih. Se še beremo!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 18.5.2008 7:58:24 >