ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Gruska, a ti je blo vsec pr nam (pr brunarci?) Sej sem ze predlagala, da bi se kdaj tam dobile... Nč jasn.... A ti si od tam, al mate vi to, al kako? Sej zdaj se neki spomnim, da si enkrat razlagala, samo nisem vedla, da o tem govoriš ... dej me mal spomni ... Ja, že parkrat smo se menili s kolegi, da bomo šli tja in smo bili včeraj cel dan tam ... ful je luštno za otroke (sploh za starejše, ne za dojenčke) ker so se igrali v peskovniku, pa na igralih, pa na zgornje igrišče so šli fotri s sinovi nogomet igrat ... ja, všeč nam je bilo.... Sem od tam, pa lahko bi se reklo, da sem obcasni inventar pr brunarci Tud za dojencke je fajn, septemberke smo takrat prnesle dekce pa igracke in mulcke na tla, me smo si pa v miru privoscle eno kavico, pa s sabo smo mele cipse, pa sadje, pa pecivo...tak mini piknik smo si nardile. Pol ko so pa mal zrastli je blo pa ze tezje, ker so skoz okrog bezljali IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Men je tam ful všeč..in poleti je res fajn k je v senci..ja to so moji stari konci...tam smo ga včasih res presrel..v brunarci mislim.... ja pol se pa kdaj oglasi na kavico na tvojih starih koncih IZVIRNO SPOROČILO: gruška Točno vem zakaj nismo dobili ... ker sem napisala vstop v vrtec 30.9. in zato dobila 0 točk (drugače bi jih 20, če bi napisala, da jo vpisujem s 1.9. )... Ce bi vpisala s 1.10 bi jih pa dobila 10, a ne? A ce otroka vmes med 1.9 in 1.10 vpises ne dobis pa nic??? Kr neki... Mi smo meli 55 tock, pa smo bli 52 v vrsti.