Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...a tema o kateri klepetate mi je kar zanimiva, zato sem se vam pridružila. Upam, da vas to ne moti
!? Imam pa že tudi sineka, ki pa je že pravi mož, saj obiskuje prvi razred. Me sprejmete tudi pred julijem?
. Jaz peljem kužka na sprehod
.
. Jaz vem samo, da sem zelo hvalažna internetu in forumom, saj sem ob prvi nosečnosti prebrala kupe knjig in se potem počutila še bolj zgubljena in neumna. Zdaj pa vse informacije dobim tu...in velikokrat tudi toplo besedo, kadar sem jo potrebovala.
!
, verjetno bom šla z 9.6, upam da mi da še kaj fraj.
. Bomo pa bolje kombinirale
.
. Tega si pa res ne želim...sploh ne bi prenesla oddaljenosti od mojega sina. Tako še malo bolj kot prej pazim nase. Mala v trebuhu pa ima res rave party čisto vsak dan pozno v noč...moj se smeje, ko mi trebuh kar valovi. Meni pa včasih ni do smeha, saj je čisto zares boleče
v rokah, ne? Vročina pa je tudi mene danes oplazla. Pa še niti nisem menjala zimskih in poletnih cunj po omarah. Bom ta vikend to uredila (če se mi bo dalo