Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čveke! drugače nič posebnega ali novega le da ima jakob pa zdej po celem trebuhu male rdeče pikčaste izpuščaje in se spet ponoč skoz premetava in me zbuja... skratka spet je kriza. tale dieta še nič ne pomaga
mah beda. danes sva bila mal na sprehodu zdej pa spi, da sem lahko u miru pojedla. moj je pa že doma in tud mal težje pridem do računalnika
se javim še pol. moram neki za službo dokončat.

Sem v soboto pojedla 4 Milkine srčke, pa še to polnjene z mlekom, pa ni pri men aleluja špilala 2 dni, Larisa pa tud tako težko kaka da jo sploh ne morm gledat. Sem prejle vidla da se spet napenja, sem jo dala hit na previjalno in ji mal pomagala s toplo vodico. Bogica. Zih je od tega, al pa od kakšne hrane, sej ne vem. Sej zdej jem raj polnozrnate Leibniz, pa bomo videli če to kaj pomaga. Pa veliko jogurta bom spila.
pridna, ko si lepo izpit naredila!