Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

začela prav zares plazit (zaenkrat dela samo finto- po nazaj se vleče), bom mogla resno to s sesalcem, ker sicer bo hitro pojedla kak las.
Sem jo uni dan vidla, ko se je spravla dol iz puzel in je lizala ploščice. Še dobro, da sem lih prejšnji dan pomila po tleh.
Mi je pa najbolj fajn pucat kopalnico (ma tudi to zadnje čase na 14 dni), ker je edini prostor, kjer se res vidi da je čisto in se sija, vsaj prve dva dni.
Si enaka kot jaz. Ko imam že skoraj vse naštudirane v nulo, pa se še vedno odločam katero vzeti. Meni je full všeč Peg perego Pliko P3 Classico. Pa kaj je najpomembnejše, da gre čisto v vodoravni položaj, ko naši
je ta marela. Zato sem jaz že na začetku kupila PP Pliko P3 in ga mislim zgont do konca.
. Jaz jih poznam kar nekaj, ki so tud pisale na vse konce. Pa kaj a smo me krive, če ne dobimo vrtcev. V 80. letih jih je bilo ogromno (no sej je blo tud veliko otrok), pol so jih pa 3/4 zaprli in majo v njih vse drugo. Naj jih ponovno odprejo, tiste druge dejavnosti pa preselijo na druge lokacije. Kaj se zdaj sprenevedajo.
Je kr v spanju nekaj zajokala in spi kr dalje. A vaši tut to delajo kdaj? Pa sem bla ziher, da se je zbudila. A kaj sanjajo al kaj?
. Ampak je bilo pri prvem isto. Vem, da se enkrat ustavi, ko si že na pol plešast se mi zdi.