bamby
|
mery lou, je pa Tai konkretno kakico naredil . Le kje ga je toliko imel kati kati, zdi se mi,da je tisti kraj, kamor gre sestra, Vlašići. So bili že lani tam in se jim je dopadlo. So pa najeli apartma od enega prijatelja od moža, doma iz LJ, ki ima nekaj apartmajev tam. buči, a sem ti že povedala, da je Aljaž tebi podoben? Tilen ti pa vsaj zaenkrat še ni . Verjetno je bolj atiju Seznam papic pa le naredi. Jaz sem prvič skor diplomirala ob tem . Sem pa takrat začela s kuhanim jabolkom. misar, jaz bi ti jih takoj odstopila, samo ne verjamem, da bi jih hotela, ker bi jih pol že preveč imela (se moram mal pohecat) Drugače pa jej zelo kalorično hrano: krompir, testenine, dosti maščob in ne jogurtov z 0% maščob , meso, pa razne prigrizke (čipsi, smokiji, arašidi...ima velik kalorij) Če boš vse to jedla, boš hitro širša kot daljša . Pa manj gibanja bi ti tudi nucalo, ne da ubereš cel maraton s kolesom Mi smo pridno spančkali. Sicer je že ob 3h nekaj lovila, ampak ja zaspala naprej do 6h. Popapali sva sicer spet s problemi, ampak sva. Pol sva pa šli še spat do 9h. Ob 10h sva spet papali in tokrat zelo lepo in potem je šla malo k palčkom. Zdaj se pa že nekaj oglaša . Drugače pa preganjamo slabo vreme ! Čakam prijateljico, da pride po podatke za nakazilo avansa za apartma. Sem ji nekaj našla, da ji je všeč in za dokaj ugodno ceno . Bodo šli na Rab.
|