aleksandra silvija
|
takemu otroku prehitro nardiš krivico, če si zmatran in poln nekih drugih skrbi, pa pozabiš vrtat Res. Se je zgodilo, da sva se z možem zmenila, da se dobimo v BC, on pride iz ene strani, jaz z otrokoma od doma. V BC smo nameravali kupiti voziček, posteljico, pač stvari za . In jaz sem v avtu celo pot (5 km) razlagala, da v trgovini prosim brez kričanja(sploh je to veljalo za mlajšega), nič zahtevanja igrač in podobno. No, v BC pa mož reče otrokoma, naj si vsak izbere kar želi. Mali se je izbral, med lego je takoj našel škatlo zase, punčka se pa je postavila zraven barbik, nobene prijela, jo sprašujeva, če ji je katera všeč--ona ne,.......in tako naprej. Seveda nisva mi2 rekla, pa vzemi to ali npr. to in tako je ostala brez, češ, da bo dobila kdaj drugič. V avtu pa solze. Enostavno ni upala prosit, si izbrat, ker sem prej jaz tako naročila , potem pa naenkrat drugačna navodila,.... Potem pa ne veš. Se mora tudi iz - izkušenj kaj naučiti, da se postavi zase ali smo starši tisti, ki bi jo morali vsaj v takšnih situacijah spodbuditi? Fantek zagotovo ne bi ostal brez igrače. Bi se trudil zanje vsem navodilom navkljub.
|