Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ma se mi ne že ne da več pričkat.
.
.
!Ne ne niti pomisliti ne upam
!Tudi jaz upam da bom zdaj raje šla na morje ko imava doma pikico drugače sem hodila samo zato da sem mojemu ugodila ker je nor na morje
in čolne
!
naša je dobila takoj pikice po ritki ji ne odgovarjajo
zdaj ji pa mažem z canestenom da odpravim to vnetje in smo šli takoj nazaj na pamperske!
In sem mnenja ,da tudi če ga bo po ves dan pristavljala na zize njemu ne bo dovolj.Sem pa jaz imela nekje prvih 10dni Dašo 24ur na dojkah to je bilo grozno in seveda se mi žal mleko ni proizvajalo ,tako ,da nekaterim mamicam kljub nenehnemu pristajanju mleko ni in ni steklo in NI vse v glavi ,tako kot marsikdo trdi.Ampak je že bilo dost povedano o tej temi.
In kaj, bi se jaz mogla zdaj sekirat, da ima moja preveč kil?! Eh, brezveze...
Tako, da sem ji rekla, da naj pride ampak naj bo čisto tiho, naj hodi samo tamalo gledat brez komentarjev! Saj vem, da je hotla samo dobro, ampak ne moreš to skoz poslušat. Tašča je pa ok, nič ne komentira, ampak ona itak ne živi z nami