Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Na plesne je hodila v plesno šolo Urška, sicer drago ko hudič, ampak so jim ples tako lepo približali skozi igro.......pa ni hotela več. Uprla se nam je na začetku nadaljevalnega tečaja....so bili še tolk fer, da so nam vrnili denar. uuu še dobro, da si me spomnila na plavanje...takrat je bila premajhna-niso imeli programa za tako majhne, zdaj bi pa mogoče šlo

. Če je z otrokom vse OK in ni razvojnih težav se ga pusti, da dela kar zmore. Če se torej Maks sam ob opori dvigne in postavi na noge, bi moralo biti vredu. V RA seveda svetujejo za vsakega otroka posebej. Nekateri npr. strogo ne smejo delat trebušnjakov, drugi pa morajo delat ravno take vaje. Torej je napotke zelo težko prenest na vse otroke. (pa zdej ne mislim, mama06, da so tvoji napotki napačni
. Lahko se pobarvaš v enako barvo, kot jo imaš. Pa se ne bo vidlo narastka
. Je ušel iz zaprtega šotora
. Ga najdemo, kako se šeta v pižami med šotori
. Od takrat deco zapiramo v spalnice z mrežo
zarad vrtca. Dobila pa sva v enoti palček. No če ga pa nebi dobila, sem pa že mojmu rekla da bi kr doma ostala, pa je reku da loh, če bom vsak mesec prispevala 500eur, vsaj za račune. Pol sm bla pa tok žalostna. Je še reku da bolš da grem delat, da če sem doma mi loh začnejo kake neumnosti hodit po glavi, tako da iš na delo.
Pa enkrat mi je v Celju v Tušu pobegnila (tam ko smo se dobile) po normalnih štengah dol in potem po tekočih nazaj..Takrat smo jo pa res iskali ko nori, grozno je bilo..In frajla se pripelje po tekočih štengah ko tak predsednik...
za tvojo
!!!