klepetka
|
oj ženske samo pozdravit sem vas prišla. Potem imamo cepljenje pa se javim z novimi podatki in z mojimi značilnimi litanijami . SEm vas samo površno preletela zato sani objemček zate vaney tudi zate,katee da se kmalu zdrava vrneš domov. Sani ,ideja z majicami je pa super. sem nas pa nekaj štela na hitrco in sem naštela 40 odraslih in 29 otrok , stem da so tukaj šteti tako naši januarčki kot njihovi starejši bratci in sestrice. SEm pa res sam ookvirno prešela in to tiste ,katere so se do zdaj pofočkale. pa še čestitke našima slavljenčkoma Manji in Danielu;vse lepo vama želiva z Lano nana, lepo se imej na morju,pa ne pozabi na nas lunca ,glede oblačenja;Naš Domen je šel danes v vrtec v trenerki ,majica dolg rokav,nogavice ,sp.perilo-majica tudi .Aja ,pa flis čez.JAz mislim ,da v vašem primeru je brezrokavnik nepotreben ampak če pa že je ,pa tud mislim ,da ni hudo odveč. Je pa res ,da je bil Domen celo zimo napol nag-po svoji volji!!!(mislim tukaj brez žab in večinoma brez kape), zato je pa je bila Lana oblečena še namesto njega toliko več .Ampak semse poboljšala,kajne punce ,čjubljanske kofetkarce.SEm zadnjič mislila ,kako bo edino lLana bila tak omal ooblečena,sem imela že katr mal oslabo vest zaad tega ,pol pa sem ugotovila ,da je bila med najbolj oblečenimi grem zdaj ,pa se kaj zvečer oglasim. Lep dan ,čeprav deževen.
< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.5.2008 9:27:02 >