dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo, še moj predlog za GH na morju. Glede na to, da bomo vse bolj na začetku s tem, jaz bom kupila najbrž od Novalaca že pripravljeno kašico z rižem - dodaš le vodo, pa je. Ali pa od Alnature (DM) riževe kosmiče, pa narediš z prilagoojenium mlekom (ki ga že tako ali tako imam). Ali pa kaj drugega riževega od Milupe. Ta je tudi z vodo. Pa lahko skuhaš ful redko polento, da vre na vodi vsaj 7-10 minut, se popolnoma razpusti, pa dodaš mleko. Tiste, ki dojite, lahko delate te kašice s svojim mlekom, ker na začetku itak pojejo le par žličk. Hipp ima nesladkane sadne kaše. Jabolko, hruško lahko takoj, ampak meni je frutek boljši. Je pa jabolko frutkovo tako nesladkano, da se ne bat, da bi se kaj preveč navadli. Pa bučke bodo sveže, pa jih prekuhaš. tudi če boste v hotelu, imjao vtičnico za hrelnik vode, palični mikser (samoo ne pofrajhat cele sobe ), pa mini koherček vzemte sabo (ali električnega ali pa polinca - tega uporabljajte le na balkonu), samo ga skrite, da ga sobarca potem ne najde, da ne bo težil. Vodo vzamete od Humane, je ni treba več vret. Sicer pa bodo potem že tolk stari, da je ni treba več vret. čeprav na morju jaz še lansko leto za Aljaža nisem uporabljala druge vode kot flašerano iz trgovine. Preventiva. Še kakšno vprašanje? kako se te ustav k si tko navita?