misar
|
dobro jutro bajsa... jaz sem pa danes živa katastrofa...zaspana naša princess je bila včeraj po cepljenju prav dobre volje, živahna, vse tko kot mora bit...sam zvečer pa joj. je nikakor nisem mogla dat v njeno posteljico, takoj, ko sem jo odložila je bil jok. potem ob desetih sem jo dala v najino posteljo (možek je gledal fuzbal, valjda, potem je pa do treh še mal drv nažagal v dnevni...a ni priden?? ) in je revica še vročino fasala. je pančala pa jamrala v spanju , sem skor jaz jokala zraven nje. no v glavnem je bila ful nemirna, pa skoz se je vrtela, tko, da jaz nisem nič spala. ob pol treh se je zbudila, sem jo mal priklopila na zizo in je takoj zaspančkala. tud vročine ni več mela. je spala cca do petih, takrat je bila pa cela poscana, tako, da sem jo čist zbudila s preoblačenjem. in takat ona men začne razlagat na veliko, se smejat pa oh in sploh , sem bila kar vesela, da je tko dobre volje, tud če jaz celo noč nisem zatisnila očesa. no zdaj spet spančka jaz sem pa ko zombi. auuuuuuuuuuuuu sam babnce to vam pa moram povedat... včeraj men moj dragi kaže en mail na rač. pa valjda sem zraven mela tud tamalo v naročju in je tud ona buljila v ekran. v glavnem, je bil mail s smešnicami (ko se nekdo prekucne tako in drugače) in midva se ful reživa. kar na enkrat se tamala čist po odraslo zasmeje na vsa usta in ful gleda v ekran. midva sva kar dol pocepala . nisva mogla verjet, da je to možno. je bil to zgolj slučaj? al se ji je res zdelo smešno al se je smejala nama? sam naju sploh ni gledala, prav zavzeto je v ekran buljila. za nazaj vas pa ne grem brat, ker ste v dveh urah naklofale skor 20 strani...pol se pa čudimo, da je tako vreme...