Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
kolke 1a, povijajo široko. Pa men itak ni panike tisto plenico čez dat in s povijalko zavezat. Bo pa res mal smotano zdej junija, če bo vroče. No bomo že zdržali.
.... od takrat samo malce drema, gleda v posteljici, zdaj je že skopan in nikakor da zaspi...
se je zavzel in naročil kar nekaj fotografij, da jih bova lahko dala v album, da ne bo vse le na računalniku...še nekaj tistih je naročil -
še s trebuhom
.
Tai je skopan, sit in že pridno spančka... upam, da bo do jutra, kot to počnemo zadnje 4 noči.
/(sem dala roko čež plombe)
SAm ko to crkljanje ne traja dolgo, nekaj minut, pa je že nazaj pri meni. Ste gledale piramido, je blo ugotovljeno, da se očetje ukvarjajo s svojimi otroci 12 minut na dan. No, naš ati je mal več z njim, samo na začetku je kr paničaru pa me vsako stvar spraševal, kot da sem js nek strokovnjak pa imam na vse odgovor; sej js sm tudi prvič mama pa ne vem vsega!