Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Joj nya, si pa hitra!
No, februarja je razpis in se bojim da ne bo šlo skozi, čeprav ga po točkah nesem ampak beseda šefa je še vedno močna. Pa ne da mene ne bi maral ali karkoli. Se fajn razumeva, vse je ok, problem pa je da nimam tiča...no, v tem stanju ga lahko tudi imam
Sam a ni kao ful premal ljudi v zdravstvu? Opcija da gresta na razpis oba ne obstaja? Kako pogosto pa ponavljajo te razpise? Čeprav mislim, da če boš pokazala velik interesa in če je ta tvoj šef vsaj mal pameten, bo videl, da si res pri stvari in da pomankanje tistega organa ne sme biti jeziček na tehtnici. Bomo držale pesti, sicer pa nikoli ne veš, kaj vse se lahko zgodi do februarja. Kar glavo pokonci!
, ker itak vejo da bomo srečke
vse pokuple.
. Hormoni delajo po svoje!
...
prej povprašat, kaj misli o tem, ker mi je strogo prepovedal še kaj zapravljat na temo
! Jaz se dokazujem že 15 let na svojem področju in tolkokrat sem se z glavo skozi zid zaletavala, se dokazovala, da ji imam poln kufer! Bom pa doma, če so ONI tolk nesposobni, da se jim zdi da je ženska slabša na svojem področju!!!