Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:45:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Suzi, ti maš itak dovoljenje da si 14 dni 24/7 gor, k te prej tolk časa ni blo. Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. o, kako prijazno, larisika.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:46:21
|
|
|
|
Bajsa
|
Nč grem jst še kruhov cmok narest, da naute preveč čvekale!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:46:30
|
|
|
|
larisa
|
Uh pa imamo res ful obiskov. Ku ku punce, dejte še vi kej povedat, da se še kej novga zgodi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:46:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!! Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? Vrž jo v smeti da te ne bo vest pekla N ehecam se.Te palce kjer so bili cvetovi pusti da se čisto posušijo .Zraven ti bo pognala nov cvet samo kdaj čez kako leto.Zato jo daj v kak prostor kjer te ne bo motila a si si premislila in tut šmorna ne bo? Bom dala na mizo samo liter vina pa še to če bo čas
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:46:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa O hvala prjatlcaLarisa , maš prov gorenjke mormo skup držat! Ej gospa Bajsa jest sem tud gorenjka a zdej si pa že gorenjka? a nisi bla prej belokranjka??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:46:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa O hvala prjatlcaLarisa , maš prov gorenjke mormo skup držat! Ej gospa Bajsa jest sem tud gorenjka zdej se pa odloč že enkrat. a nisi belokranjka????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:46:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. no, pol pa to ziher nisem jaz, ker se nikol ne delam neumne. Sebe res ne bi nikol v nč dajala, sem prepametna tdui jaz enn sapdam v to skupino...dej larisa povej koga maš na sumu. a naj jaz pečenkotu pišem za vreme? sam ne vem ali nam bolj odgovarja dež ali sonce?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:47:45
|
|
|
|
mary_lou
|
a si predstavlate da se zdruzmo januarske in februarske cveke ko en post napises mas jih 30 za prebrat katastrofa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:47:51
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. no, pol pa to ziher nisem jaz, ker se nikol ne delam neumne. Sebe res ne bi nikol v nč dajala, sem prepametna Pa to je tolk da sploh ne ve da se neumno dela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:48:41
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou a si predstavlate da se zdruzmo januarske in februarske cveke ko en post napises mas jih 30 za prebrat katastrofa prepočas tipkaš, zato je tako.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:48:48
|
|
|
|
mary_lou
|
Sam se bojim da januarcice ne bi do besede prsle
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:48:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. no, pol pa to ziher nisem jaz, ker se nikol ne delam neumne. Sebe res ne bi nikol v nč dajala, sem prepametna Pa to je tolk da sploh ne ve da se neumno dela PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:49:19
|
|
|
|
mary_lou
|
jebi gazdej stara kosilo jem zraven
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:50:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou jebi gazdej stara kosilo jem zraven pol ti je pa oproščeno. kva je dobrga na talarju????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:50:13
|
|
|
|
pina-1
|
dejte bit malo resne... jaz sem Mio pozabla poklicat kako je blo v vrtcu, pa ana protestira ker skoz F5 stiskam namesto se z njo pogovarjat. zdejgrem res en čas off... ene 2 minuti me ne bo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:50:17
|
|
|
|
Bajsa
|
Če naute nehale pr nas ne bo južne do večerje . Jaz sem čist zasvojena z vami. Mi je tamala na zizi zaspal, ker sem mela tok dela z branjem in pisanje. Morem it res do konca skuhat! Ja Triš kva si zdej Belokranjka al gorenjka??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:50:30
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. no, pol pa to ziher nisem jaz, ker se nikol ne delam neumne. Sebe res ne bi nikol v nč dajala, sem prepametna Pa to je tolk da sploh ne ve da se neumno dela PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE V peklu nč ne peče, tko da ta je odporen na vse (joj zdej moram pa še pripisat da je đouk, drugač me lohk najde pa nabuta)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:50:35
|
|
|
|
mary_lou
|
a lahko pogledam kdo je tuki pa same januarcice dejmo vsaka po 5 evrov za clanarino
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:51:16
|
|
|
|
mary_lou
|
Nc posebnega piscanc pa pecen krompir kva mas pa ti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:51:27
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa O hvala prjatlcaLarisa , maš prov gorenjke mormo skup držat! Ej gospa Bajsa jest sem tud gorenjka zdej se pa odloč že enkrat. a nisi belokranjka???? Narodnost -gorenjka uvožena v belo krajino
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:52:11
|
|
|
|
dolenjka
|
se opravičujem k sm mal manjkala, sem mela spet 1 telefon Larisa, a je blo tist slučajno, ampak res slučajno men namenjen?????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:52:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Nc posebnega piscanc pa pecen krompir kva mas pa ti en velik nč. je še prezgodaj, ker gospod mož pridejo bl pozno. bodo pa tortilje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:52:51
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka se opravičujem k sm mal manjkala, sem mela spet 1 telefon Larisa, a je blo tist slučajno, ampak res slučajno men namenjen?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????? nč ne vem o čem ti to
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:53:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. no, pol pa to ziher nisem jaz, ker se nikol ne delam neumne. Sebe res ne bi nikol v nč dajala, sem prepametna Pa to je tolk da sploh ne ve da se neumno dela PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE V peklu nč ne peče, tko da ta je odporen na vse (joj zdej moram pa še pripisat da je đouk, drugač me lohk najde pa nabuta) sm glih razmišljala kako bi blo, če bi ti men mal na roko padla No, zdej se pa lepo in ponižno opravič za vse,ker drgač te bom Taševu zatožla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:54:15
|
|
|
|
kati kati
|
meti-mislm da sem mal predalec...a si slišala kdaj za Podsredo al pa Podčetrtek? tam sm js doma...pa lahk prideš na gratis frizuro
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?