ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Moram spat ker hoče it dragi na računalnik.Razmišljam o prenosniku Ja ni slaba ideja moj je pa danes odsoten zato lahko malo dlje časa smetim tukaj! ker drugače ziher ne bi me je že obsodil da sem samo za računalnikom IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ LAHKO NOČ ČVEKICE noč IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 moja tašča je bila danes na obisku (itak pozabla da ima 4 mesece) in je blo tako, da sem vse komentarje preslišala , moj pa je na koncu kar popenil ...sem se že nekaj naučila. Vse kar me je ganlo je blo, da naj Vida odložim, da se bo potem nehal jokat No v glavnem Vid je ob 19:30 spustil tako sireno, da so se lepo spakali sinek moj!! Tak se dela Vid jaz sem taaaaaaaaaak ponosna na njega, sem ga pol samo lubčkala, se je nehal jokat takoj ko so zapustili prizorišče to Vid IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Zdej pa ne bom več citirala, ker mi neki najbolj ne uspeva... Intruder- zdej je že Vid ugotovil, da njegova babica ni ravno fajn... Pa brez zamere... Joj so te tašče smešne. da ne boš mislila, da je moja kaj boljša... ali pa moja IZVIRNO SPOROČILO: muzika Klepetka, sem zasledila sicer nekaj o majicah, pa ne vem, za kašno priložnost bi bile in za kaj ste se pofočkale. Sem pač malo za luno o pikniku se gre ki bo pri klepetki in bi si vse dale narediti majice z našimi nicki IZVIRNO SPOROČILO: muzika Lutiropan, alfabeta in ursalara in ostale, ki imate sličice, lepe so. Tudi jaz bi kakšno pripopala, pa ne znam. Ti samo povej da bi se rada naučila pa ti pomagamo IZVIRNO SPOROČILO: muzika Sedenje - ali vaši sončki že sedijo? Naš Jakob se sicer že dviguje, ampak da bi sedel pa mislim, da še ima čas. Že samo ji še ne dovolim jo kar malo bremzam IZVIRNO SPOROČILO: muzika Ursalara, bi dala še našega Jakoba na seznam? 11. 1., 3.340 g, 51,5 cm, pri 4 mesecih 8.040 g, 65,5 cm Sem te že hotela dati pa te nisem našla na seznamu sem mali pikici sporočila tvoje merice in te bo ona vpisala če bo prišla do takrat nazaj drugače te bom pa jaz ne skrbi! IZVIRNO SPOROČILO: muzika Ve se menite, da so februarke čvekulje. Kaj pa ste potem ve? me smo čistokrvne januarke samo jim malo nagajamo