martinca
|
dobro jutro! pa to je za pop.... že spet me glava boli. Karin vse naj naj za 5. mesec! Anže in Nina vse naj naj za 4.mesece! suzana, a vi se dostkrat kopate na Dobrni? jaz še nisem bila niti enkrat pa imam kar blizu. no pač prej ko sem bila še pri meni doma. zdaj pa se bova civilno poročila na Dobrni, v parku. Fredov obroč, meni se zdi super darilo. si ga bomo mi tudi verjetno kupili in se šli s Patrikom kaj kopat. čeprav sem zadnjič sestro pri P vprašala pa je rekla, da se vsi kopajo v bazenih in je velika verjetnost da stakne kako bakerijo. mml kaj nam ti svetuješ? zakaj pa so ene proti da se GH daje po flaški? kaj pa je lahko narobe? jaz sem najprej začela z zelenjavnimi kašicami. pa sem imela npr. lahko zelenjavo z rižem tri dni, pa korenček jabolko tri dni, pa korenček krompir tri dni, pa spet lahko zelenjavo z rižem tri dni, pa jabolko za dojenčke dva dni ( mu je bila očitno bolj dobra in jo je prej zmazal ), danes bo pa spet lahka zelenjava z rižem. pravijo da sam korenček zapira, samo pri Patriku ni bilo tako, (čeprav ga je Aptamil prej takoj zaprl). jaz sem mu prej preden sva šla na kašice dala po žlički vsaki dan po pet žličk korenčkovega soka. pa mu ni bil najbolj dober, pa še napacal sva se fejst, da pol s cotik ni šlo dol. zdaj sem mu dala pa jabolko banana sok, pa se še bolj grdo drži poleg. jabolčni sok še pa kar gre. sicer mi zdaj dosti manj čaja spije kot pa mi ga je na začetku, ampak se ponovno privaja nanj. zdaj pa sem ti na dolgo napisala, upam da ti bo vse za prebrat. aha vidim, da so ti že druge na krajšo varianto odgovorile. anchikaa, Paatrik tudi tako tako dela. kot da bi hotel vlečt. potem pa res smešno zgleda. ja si jih, potem pa tudi jaz vem koliko je ura. pa še siten je zraven. intruder, za nov avatar. mala pikica, upam da se vam z hranjenjem čim prej poštima. lunca, se boš pa čez dan malo naspala. saj je tako čudno vreme da se no dalo nikam it z vozičkom.
|