|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj kupim?
17.2.2005 16:25:59   
b.j.n.
Julija pricakujem prvega otrocicka in ker se nikoli nisem prav posebno zanimala za otroske stvari, rabim malo nasvetov, kaj se sploh resnicno rabi? Ne bi rada kupovala vsega po vrsti in ce tako neveden prides v trgovino, ti poturijo vse mogoce. Edino vozicek sva si ogledala in zaenkrat je v igri Quinny Freestyle XL; Ima katera izkusnje z njim?

Za vase zlate nasvete sem vam zelo hvalezna;
papa
barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj naj kupim?
17.2.2005 16:33:55   
Lunca1
Jaz imam Quinnyja Freestyle 4xl, pa smo z njim zelo zadovoljni. Sicer je kar težak, ampak lepo zavija in se pelje.

Potrebuješ pa še otroško posteljico, košek ni nujen, razen če ti ga kdo posodi, mi imamo še ležalnik, je praktičen. potrebuješ tudi nekaj za previjat, v skrajni sili lahko tudi na brisači na mizi, so pa blazine praktične in če boš kupovala, kupi veliko blazino in ne ozke. Črpalko za mleko in grelca za stekleničke še ne kopuj, ker ne veš če boš črpala ali ne, sploh ne grelca, ker lahko to narediš tudi v drugi posodici. Potrebuješ tudi ali banjico ali pa čebriček (tvoja presoja). Obvezno moraš imeti lupinico, ker drugače ne smeš prevažat dojenčka v avtu. Za začetek si kupi en paket plenic. Oblačila pa poišči kakšne starejše poste, ker je bilo o tem že veliko govora.

Lp Lunca

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj naj kupim?
17.2.2005 16:36:48   
Anonimen
Seveda, rabiš voziček in otroško posteljico. Pa previjalno, če nimaš dovolj omar še z otroška oblačila, potem je najbolje kupit tako s predalniki.
Pa otroško banjico boš rabila. Ko so malo večji je najbolj enostavno jih kopat v ta veliki banji ampak ko so še čisto mali pa to ne gre.

Drugače je pa zelo priročen stolček za otroka (ne za hranjenje ampak ležalnik). Ko je že malo večji ga lahko dvigneš v sedeči položaj, da te lahko gleda kaj delaš.

Kozmetike za otroke pa ne kupuj, ker ne rabiš praktično nič razen enega trdega otroškega mila.

So pa vse te stvari zelo drage in ti zato priporočam, da se odpravita tudi v avstrijo in pogledata še tam. Marsikaj je ceneje. Pa ne pozabita prej it pri nas v trgovine in si zapisat cene, da bosta v avstriji sploh vedela, kaj je ugodno in kaj ne.

Če še ničesar nimata ti svetujem, da se odpravita po nakupih čimprej, saj v zadnjem mesecu ne boš mogla več sem in tja skakat po trgovinah.



(odgovor članu b.j.n.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj naj kupim?
17.2.2005 18:49:26   
andrejaz
Mi imamo quinny freestyle in sicer 3 kolesnik - zelo zadovoljni. Zaenkrat uporabljamo še samo košaro. Če boš kupila quinny kupi lupinico (avtosedež) maxi cosi cabrio, ki ti paše na voziček. Kot ti je napisala že tudi Alja se ti splača pogledati tudi v Avstriji, npr za vozoček v Celovcu pri Schmidu http://www.schmid-baby.at/ . Mi smo ga tudi kupili tam. Je veliko bolj ugoden nakup.
kar pa se tiče ostalih stvari, pa je precej tudi odvisno od finančnih sredstev, ki si jih pripravljena dati. Npr. baldahinček pri posteljici ni nujen, je pa tako lušno videti.
Predlagam ti, da greš sedaj večkrat v kakšno trgovino in se malo pozanimaš, narediš seznam želja, cene,.. in se ko dobro pretehtaš šele odločiš za nakup.
:sloncek:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj naj kupim?
17.2.2005 19:22:54   
lin
Mi ga imamo -voziček in smo fuuuuuuuuuuuuuul zadovoljni!

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj naj kupim?
17.2.2005 19:34:55   
polona2
Tudi mi imamo Quinny Freestyle 4 XL in nobenih stopnic, zvozi vsak teren, meni je vreden svoje cene, razlog proti nakupu tega vozička je samo, če stanuješ v tretjem nadstropju brez dvigala,
prijateljica ga je pred kratkim kupila, mislim da v Infantinu:zmeden:, za 60.000 sit, ne vem pa , če ta akcija še poteka, lp:rozica:!

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj naj kupim?
18.2.2005 9:15:58   
ery
Oj..

Jaz sem na istem kot b.j.n.

Konec julija imam PDP in hvala za odgovore še za mene.

Zanima me pa, kje je ta SCHMID trgovina in kje se kupi baldehinček za posteljico? Koliko pa cca. stane?

Hvala!

papa

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj naj kupim?
18.2.2005 9:44:05   
andrejaz
schmid trgovina je v celovcu.
baldahinček pa se kupi tam kjer prodajajo otroško posteljnino - v nekaterih kompletih je že notri.
:sloncek:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?