Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Jz si mislim da če jo kar pustim ob 17h pop.....pol pa njene najbolj kritične minute tam okrog 19h ....saj revice ne bo znal pomirit nihče ,kaj šele jo spat spravit ,in flašo popit ....jaz pa se bi itak cel čas sekirala kako je z njo

kaj že zna ,bravo punca
,te pa mi po postelji spleže pod previjalno (mam ono na kinderpetu kar ) in mi pride naprej kot polž ki kuka iz hišice
A bom jaz kdaj nazaj v svoji stari postavi??? A ve ste? Od poletnih stvari mi niso prav ne majčke, ne hlače. A naj si kupim novo celo garderobo ali kaj
Res dejte napisat kdaj bo to bolje in kaj naj naredim, da bo?
Hlač si sploh več ne probavam....
No, danes sem se odločila, da bom cel teden za večerjo pojedla samo jabolko ali malo solate(kar bo v hladilniku). Tak! Pa bomo vidli, kaj bo. Pa mogoče še bom šla kaj laufat kak popoldan. Ker to pa več ni res no.....
Kupi si par novih kosov, na porodnički itak ne rabiš ne vem kaj fensi šmensi
zjutr