|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
26.5.2008 9:13:32   
polma

Objave: 5315
Status: odsoten Jaz trebuh uporabljam za odlagalno poličko, ko sedim

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz počasi že obupavam... še eden naj mi reče, da je možno it z čez rok (tako kot zadnjič ena babica v  P... ), sem pa kapitulirala do konca...

user posted image user posted image user posted image user posted image mislil, da smo vse na tvoji strani, i.daisy!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.5.2008 9:15:30   
babysolza
baje je cela znanost branje izpisa CTGja, svašta lahko prepoznajo po srčnem utripu...

Sam sej to neki meri tudi UZ al ne? Ker meni svašta meri že na UZ, zato se mi pa tudi ne zdi tako pomembno, da bi hodila še na ene mašine, sploh dokler je vse v redu. Menda ja G zna ocenit, če rabim to. Saj sicer sem ga pa jaz razumela, da zadnjič me ni dal (sem bila ravno na začetku 37. tedna, ko sem imela pregled), ker je še kao malo zgodaj. Mogoče bom pa zdaj šla, bomo videli.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.5.2008 9:15:59   
lonapo
polma- mogoče mu pa ni všeč da se ga opravljauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.5.2008 9:17:12   
babysolza
Revež se mi kar smili, sej ne ve kaj ga čaka.

A se kaj veseli nove družinske pridobitve? Kako ste mu to razložili?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
26.5.2008 9:19:37   
babysolza
polma- mogoče mu pa ni všeč da se ga opravlja

Ja, al pa vidi skrito simpatijo. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
26.5.2008 9:20:49   
lonapo
I
jaz počasi že obupavam... še eden naj mi reče, da je možno it z čez rok (tako kot zadnjič ena babica v P... ), sem pa kapitulirala do konca...
.

I.daisy- jest sem imela v 1. N dva roka 9.7. po Uz in 16.7. po ZM. Napsihirana na polno da bom itak že v juniju rodila, mela vsega poln kufer, jamrala, vsi so me imel vrh glave- na koncu sem kot za kazen rodila 20.julija.
Pa še to me prve dva dni sploh niso šmirglal v P- pa kao sem šla urgentno v P zaradi premal pplodovnice.

Katastrofa!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
26.5.2008 9:21:54   
babysolza
Meni pa kruli. user posted image  user posted image  
Me je ta čvek, lovljenje po RR, kurblanje avtodoma in podobne aktivnosti že tolk zmatral, da bo treba kaj pojest. Potli moram pa še v štacuno, tako da se kaj slišmo pozneje.
Pa nč jamrat, da bomo danes še kako junijsko češnjico dobile. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.5.2008 9:24:06   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

polma- mogoče mu pa ni všeč da se ga opravlja

Ja, al pa vidi skrito simpatijo. user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa saj nič takega nisem povedala......
Kar se pa simpatije tiče-bom zdaj bplj pozorna na katerega od vaših user posted image reagira- mogoče bom pa po tem ugotovila, katerega spola jeuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.5.2008 9:25:19   
lonapo
A se kaj veseli nove družinske pridobitve? Kako ste mu to razložili?

Mu že ene pol leta razlagamo da bo dobil bratca, pa da bo mejčken, pa da bo jokal in da mu mora on dudiko dajat, pa božat ga, pa bit ta glaven, pa da mu bo igračko prnesu, pa da mu mora on tud nekej kupt.

Sej tko je čist vesel in zainteresiran, samo jest se bojim kaj bo, ko bo dojenček dejansko tu!
Naš mulc je ful individualc, sicer totalna mamina maza-rakec po horoskopu- preveč ljudi ima okrog sebe, ki se stalno ukvarjajo samo z njim. Že tko mamo probleme glede njegove trme.

Bomo videli kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.5.2008 9:25:48   
polly80
jutro

uvuv user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!

pri nas se še nič ne dogajauser posted image ,pa tako ziher sem bila,da bo pred PDP,zdaj pa slabo kaže..mah,ko bo,bo..očitno bomo prej na 5.delu,to je pa tudi nekajuser posted image user posted image

sicer pa jutri na ctg izvem spoluser posted image -bom gledala,kolko ma utripuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem pozabila,kolko je blo nazadnjeuser posted image .....pa bomo potem,ko rodim videli,če vaša teorija držiuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 2535
26.5.2008 9:27:05   
lonapo
Zdej pa res grem, se beremo kasnej, cao

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.5.2008 9:34:35   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

I.daisy- jest sem imela v 1. N dva roka 9.7. po Uz in 16.7. po ZM. Napsihirana na polno da bom itak že v juniju rodila, mela vsega poln kufer, jamrala, vsi so me imel vrh glave- na koncu sem kot za kazen rodila 20.julija.
Pa še to me prve dva dni sploh niso šmirglal v P- pa kao sem šla urgentno v P zaradi premal pplodovnice.

Katastrofa!

meni je na NS izračunala PDP za enega 02.06., za drugega pa 04.06.... ampak je rekla G, da ne bo prestavljala PDPja po ZM, ki je 09.06., ker bo itak prej... JA VALDA BO PREJ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 26.5.2008 9:36:19 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.5.2008 9:35:37   
Anonimen
user posted image user posted image  

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.5.2008 9:39:16   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

meni je na NS izračunala PDP za enega 02.06., za drugega pa 04.06.... ampak je rekla G, da ne bo prestavljala PDPja, ker bo itak prej... JA VALDA BO PREJ... user posted image user posted image user posted image

Jaz res navijam zate !!!! Ti se lahko dvakratno pritožuješ, a je prav!!!

Drgač pa spij par kozarcev terančka, pa naj te user posted image po makedamu fura gor pa dol. Pol pa en divji user posted image , pa ma da padeta ven!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
26.5.2008 9:43:41   
l.daisy
polma, hvala...

user posted image edino še nisem sprobala... ker ni variante, da se vsaj približno namestim... drage moje, jaz imam 127 cm obseg trebuha.. user posted image
stopnice, makedam, sprehodi pa ne zaleže...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
26.5.2008 9:44:45   
Anonimen
127 cmuser posted image ? Jaz se pa nad mojim trebuhom pritožujemuser posted image , ravno danes ponoči sem bila že prav sita tega, ko se komaj obrnem in me vse boli od ležanja na boku

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
26.5.2008 9:47:44   
l.daisy
ninny, jaz se že en lep čas ne spravim več na bokuser posted image ... ne morem, prevelika teža v trebuhu, preveč potem boli, da se dvignem in zravnam... me je v petek ena babica na CTGju ful napuser posted image , naj se obrnem na bok, pa sem se morala skoraj skregat, da ne morem.... je rekla, da v 24ih letih prakse v porodni ni srečala ene user posted image (sploh dvojne), ki ji ne bi pasalo na boku ležat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
26.5.2008 9:55:32   
polma
Pa, kaj se pa grejo, te tvoje babce?!? a so v LJ tolk nesramne? Da se mal pripravimo, če bo treba katero fino nazjat!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
26.5.2008 9:55:41   
Anonimen
Kako pa potem ležiš? Na hrbtu? Meni na hrbtu sploh ne paše- mi postane po parih minutah kar slabo.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
26.5.2008 9:58:08   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

kdo bo pa pptem na RR-ju klepetal, če boste vse rojevale user posted image

a veš kaj? tebe so tudi že nekatere prehitele... te vzamemo s sabo... pakiraj stvari, štartamo... samo alea še prikolico priklopi... user posted image

Ja, opažam da me prehitevajo in to 100 na uro. Bi se vam pridružila danes, samo imam še kup opravkov, mogoče popoldan oz. proti večeru user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 26.5.2008 9:59:12 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.5.2008 9:58:44   
polma
I.daisy, 127 je ogromen trebuh, kapo dol! user posted image user posted image user posted image Jaz piskam že zarad svoje nizke lege, ker mi user posted image pritiska na živce, kar res boli in noge mi zatekajo. Ampak vsaj na sprehod grem lahko normalno! na mojo višino 114 (al 116-težko zmerim z gradbenim metrom) trebuha sploh ni tolk velik. Sploh pa zdaj, ko mi je dol padu. Res si carica!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.5.2008 10:01:12   
l.daisy
polma, to je v kranjski P... res je bila prav ukazovalna: na bok! pa rečem: ne morem, pa spet: na bok, sem rekla, jaz pa: ne moreeeeem... user posted image

ninny, v bistvu sploh ne ležim... sem založena z blazinami za hrbtom in dejansko spim v polsedečem položaju... dokler me ne začne križ bolet... potem se malo sprehodim in grem nazaj... jah, takole imamo pri nas... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.5.2008 10:02:01   
Anonimen
o, l.daisy ubogauser posted image si te kar težko predstavljam- saj bo kmalu konecuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.5.2008 10:03:40   
l.daisy
nič... moram it noge v luft vržt... pa nimam več postelje tukaj... bom fotru kavč zasedla... user posted image user posted image user posted image
se beremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.5.2008 10:03:45   
jancka
Lepo pozdravljene junijke 2008!

Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bodo kmalu rodile- 18.6.08. Čeprav vidim ste že kar nekajkrat morale zasedati ali boste sprejele še koga medse ali ne :) in tokrat tudi jaz prosim če se vam lahko pridružim.

Upam na ugodno rešitev :) in lep pozdrav vsem in lep dan še naprej.
Janja

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?