|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
26.5.2008 14:19:24   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Kolk trebuha pa neseš domov?

Na gorenjskem ga nesemo čimveč domov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.5.2008 14:24:28   
Kaja08
Alea, hvala za recept. Sem ga že mami poslala...upam, da ga bo čimprej naredila user posted image njami, bomo spet jedl user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.5.2008 14:32:18   
lonapo
jest bom šla kar v nosečniških hlačah domov, jih bom pa držala da mi ne padejo doluser posted image .
Men je prvič kar nekaj trebuha ostal, tko da zdej verjetn ne bo kr zginu.

Alea pa ti si carica s temi recepti.user posted image Vsaka čast. Nimam volje da bi se česa lotila, rajš pospravljamuser posted image .

No pa sem dons spet generalno stanovanja nardila, še posteljnino dam na postljo pa brž po tamalga pa h očetu na pečenjado, ker je imel v soboto r.d...

Ja glede user posted image - naš se tud boji da ga bo poškodoval, pa da mu bo v glavo nabijal, itd. Tko da bomo počakal še kakšen mesec. No mojo žalost.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.5.2008 14:34:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Kolk trebuha pa neseš domov?

Na gorenjskem ga nesemo čimveč domov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.5.2008 14:35:12   
Anonimen
jest bom šla kar v nosečniških hlačah domov, jih bom pa držala da mi ne padejo dol .
Men je prvič kar nekaj trebuha ostal, tko da zdej verjetn ne bo kr zginu.

enakouser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.5.2008 14:41:57   
alea01
me, ki bomo prvič rodile smo ful optimistične in mislimo, da bomo cel buši v P pustileuser posted image user posted image user posted image

nauser posted image sem jaz že čist obupala. Sva se z mojim lepo zmenila, da kao na dan mladosti pa bova, pol pa se možek ustrašiuser posted image user posted image . In tudi misli, da ga bo kam nabiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
26.5.2008 14:43:28   
slovenka
joj, moj pa pri user posted image nima nič strahov user posted image user posted image user posted image No, saj pazljiv je in to, samo ga nič ne demotivira. RAvno zadnje dni je kar pestro pri nas, ne da miru - sedaj ko sva sama v novi hiši in okna so kar dobro izolirana user posted image

Sicer pa sedaj tudi jaz kar dosti kuham, gledam recepte - razlog pa v tem, ker doslej še v življenju nisem ravno kaj preveč kuhala, samo tu in tam kaj, sedaj pa tudi pečem... Samo še rabim nekaj časa, da se bom lahko rangirala z zvezdicami user posted image

Se moram pohvaliti, da sva končno dobila lupinico, sedaj sedi poleg kavča v dnevni, pa potovalko sem tudi pripravla - mi je moj že prigovarjal, da jo pripravim, ker sam ne ve, kaj je treba in se je bal, da me kaj prime... user posted image Ker pozna gospodično, ki je dvakrat rodila v 32. tednu, jaz pa začenjam 37.

Beba pa še kar ful brca, upam, da se v enem od tega tudi obrne z glavico navzdol.

No, interneta še pa zmeraj nimam doma - vas berem spet v četrtek, ko pridem gledat v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.5.2008 14:55:58   
*Mojca*
bučkini polpeti so bombaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.5.2008 14:56:31   
Anonimen
slovenka super za lupinicouser posted image user posted image za obrnit se ima pa še vedno časuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.5.2008 14:56:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

bučkini polpeti so bombaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.5.2008 15:12:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

slovenka super za lupinicouser posted image user posted image za obrnit se ima pa še vedno časuser posted image

ninny, upam. me zadnje dni tako preteguje, da me že cel trebuh boli, pa ponoči me zbudi, da mislim, da moram že v P letet... upam, da še ni predebela in se ji uspe zaguncat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.5.2008 15:13:19   
she29
evo mene s pregleda.
popadkov nič,zaprt CK,glavica pa že prislonjena,a mi je G rekla,da ima občutek da bomo rodili čez rokuser posted image  pa ne noooo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.5.2008 15:22:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

evo mene s pregleda.
popadkov nič,zaprt CK,glavica pa že prislonjena,a mi je G rekla,da ima občutek da bomo rodili čez rokuser posted image  pa ne noooo.

Ufff jest bi tud to rada slišala user posted image  Ti pa verjetno ne skačeš do stropa mar se motim? user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.5.2008 15:23:06   
Anonimen
kaja08- super nalepke in zibelka, taka prava - men so že od nekdaj take všeč

*Mojca*- za hlače, jst mam tud take pa so res ful fine, pa še pocen so ble, sam moje so črne 

Midva sva tud mela zdejle kosilo, sva jedla ribice in krompirjevo solato - ribe kupujem sam še pango, k nč ne smrdi, ko se pečejo - superca stvar - sicer tud okusa ni nekega po ribah, ampak moj ne komplicira, jst pa tud ne. Kje so pa kej lunca, aleksandra, ...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.5.2008 15:23:47   
D.anna 76
Končno prišla domov. Vse kar sem načrtovala opravila. Pa še pošteno sem se najedla in to brezplačno. Je bila pogostitev oz. tiskovna konferenca Maratona Franje pred Atlantisom v BTC-ju, pa sva bila z mojim dragim povabljena. Skratka, narezek, slaščice, sadje in pa mlečni napitki kar za domov, tako da jih imam poln hladilnik.

Poleg tega 2.5 kg češenj in 1 kg jagod. Sedaj napadam najprej češnje in to kar leže, ker me malce noge bolijo od sprehoda po BTC-ju.

Danes teden je dan D in sedaj se je moj odločil, da je zopet čas za user posted image  da malce pospešimo zadeve. Tako predvidevam, da bo ta teden še veselo, pa da vidmo a kej pomaga.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.5.2008 15:25:31   
Anonimen
http://www.diafit.si/contact.aspx

Tukaj mate bejbe link za blazino tisto ta dražjo.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.5.2008 15:27:45   
she29
Ufff jest bi tud to rada slišala Ti pa verjetno ne skačeš do stropa mar se motim?

tudi jaz sem si tako želela takrat ko sem bila približno tolk noseča kot ti,ker še nisem imela nič pripravljeno.zdaj pa ta trebuh že takooo dooolgo nosim se mi zdi, da bi že bil čas.
pa saj po moje boš ti tudi isto slišala. kdaj pa imaš naslednji pregled?

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.5.2008 15:29:53   
she29
Skratka, narezek, slaščice, sadje in pa mlečni napitki kar za domov, tako da jih imam poln hladilnik.

d.anna a s'ti z gorenske?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.5.2008 15:38:46   
lunca14
Kje so pa kej lunca, aleksandra, ...
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kaja08- super nalepke in zibelka, taka prava - men so že od nekdaj take všeč

*Mojca*- za hlače, jst mam tud take pa so res ful fine, pa še pocen so ble, sam moje so črne 

Midva sva tud mela zdejle kosilo, sva jedla ribice in krompirjevo solato - ribe kupujem sam še pango, k nč ne smrdi, ko se pečejo - superca stvar - sicer tud okusa ni nekega po ribah, ampak moj ne komplicira, jst pa tud ne. Kje so pa kej lunca, aleksandra, ...

Evo me ,samo na hitro čekiram,moram it ven v otroški vrtecuser posted image user posted image ,sm,je pa vroče za pop......naya,kok si dala za hlače?saj si jih kupila v HM,jaz si jih moram tud kupit,mi falijo trenirke......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.5.2008 15:42:46   
Anonimen
naya,kok si dala za hlače?

15€

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.5.2008 15:44:31   
Anonimen
kdaj pa imaš naslednji pregled?

5.6. user posted image  (Ata Smrk, a je še daaaleč? Ja, daaaaaaaleč je user posted image )

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.5.2008 16:04:26   
alea01
jaz bi pa sladoled, pa ga nimam večuser posted image user posted image . Prav mi je. Kaj sem pa prej pojedla celo banjicouser posted image

she, D.anna user posted image user posted image user posted image  za pregled oz. she user posted image , da še ne bo bejbija. Saj not že ne bo ostal.
Jaz imam danes pa zelo mirno. Zgleda se je vse ustavilo

Jaz sem po pošti naročila blazino iz maribora, dobila naslednji dan in zanjo dala 23eur- oz.tašča je dala, ker jo je ona šla na pošto iskatuser posted image user posted image . Meni se zdi ful kul stvar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.5.2008 16:06:18   
she29
5.6. (Ata Smrk, a je še daaaleč? Ja, daaaaaaaleč je )

user posted image user posted image user posted image ja točno tko.jaz bi mogla takrat že rodit,a me vse prehitevajouser posted image .in da ne govorim moj prvi uradni PDP je bil celo danesuser posted image .se bom pa pridružila v tisti klub "čez rok" o katerem ste zjutraj debatirale.katera je že včlanjena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.5.2008 16:07:51   
she29
she , da še ne bo bejbija. Saj not že ne bo ostal.

baje da res neuser posted image .joj samo da ne bo potem čez 4kguser posted image , ker potem jao meniuser posted image .

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.5.2008 16:08:51   
Anonimen
katera je že včlanjena?

Jst

ninny, mojca - a ma ktera od vaju številko od nINe??

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!