nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Katero hipoovo kašico za lahk onoč pa mu to daš?A tisto ,ko se zmeša z vodo vejteno ,a ne. (Očtno se bom mogla poboljšat i n biti večkar tprisotna tukaj ,ker sem to očitno spregledala Saj se hecam,ni sile,z veseljem ti še enkrat napišem,saj veš,da rada pišem,če pogledaš kako dolgi so moji posti. Dajem mu kupljeno kašico,kjer piše kašica za lahko noč od Hippa ali Alete ali katerokoli v kozarčku,jo malo pogrejem in mu jo dam,kolikor pač želi. Gor pa piše npr.gries - banane - apfel (saj razumeš nemško ne?-gris,banana,jabolko )ali pa Schlaf gut(mildes Gemuse mit reis-mlada zelenjava z rižem-to je vse mlečna kaša in dodatki)in pa Good night pap-mlečna kašica z jabolko in hruško.Lahko pa ji narediš to riževo kašico v škatli od milupe bolj gosto na žličko-zadaj imaš navodilo.Pa saj veš,kaj ti govorim. Triš,pa saj ne smetiš s tem če napišeš,da imaš 4 zvezdice pa tu in tam kaki post kar tako.Sploh ni problema,saj vsi včasih malo nasmetimo. za 4 zvezdice!! mala pikica za hiško,kmalu pa da vidimo vašo novo fasado in vse okoli nje.Kakšne barve že je,me malo firbec matra . Tudi midva s Klemnom večkrat dodajava riževe kosmiče v flaško,ker ga bolj nasiti,pa še na mleku je. Ti pa sploh ne moreš več dobiti nobene zvezdice,si dosegla normo! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ja,ja zdej pa tečem tebi naproti.Samo skrbi me da mi bo zmanjkalo časa in da bo treba prej it v službo Ti pa imaš res še 7 mesecev časa da naklopfaš še eno zvezdico,ampak pri tebi se sploh ne bojim,da jo dobiš zelo zelo kmalu .