Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jemati sem začela vse stvari hkrati takoj po končani menstruaciji, čutila sem ovulacijo kot še nikoli in vedela sem da mi bo uspelo. Ampule matičnega mlečka (jih je 10) sem jemala 10 dni približno med dnevi ko naj bi nastopila ovulacija, krvomočnico sem pila ves mesec in tabletke vitamina E sem jemala tudi cel mesec.
v juniju, bi bla pa najbol srečna na svetu..ti pa tut verjetno a ne
, jaz grem pa spet v nove boje
..
, kot ste bile ta mesec
danes, pa sem test naredila že v soboto-videt je bila samo ena senca od črtice (baby check mini), v torek sem ponovila in senčka je bila že podobna črtica (res rahla koja opazna), Včeraj sem test ponovila in črtica je postala še bolj vidna, res da je še vedno tanjša kot ona druga, vendar se je ne da spregledat. Za prvo nosečnost je bila ista zgodba, komaj 5 dni po izostanku menstruacije je bila črta debela. No Clear blu pa mi ni nič pokazal takrat, niti en dan po izostanku menstruacije 8tako da ga ne uporabljam več-tudi cena je višja). res, da piše, da po 10 minutah se testa ne gleda več: jaz prejšnji mesec sem naredila test, ma ni bilo niti znamenja o črtici ne prej ne po 10 minutah!