Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
nč takega. Seveda ne more vedet, kako bo šlo naprej, če bi se mu zdelo čudno, bi pa ziher povedal. Saj veš, da on ne špara in vedno realno pove. Za zamrznjenčke pa vedno sprašuje. Mene je tudi, ko sem ga poklicala, da je test pozitiven - takrat me pa zamrznjenčki res niso zanimali
zdej lepo počivaj in bo vse ok.
in tudi nimajo časa. Pridejo povedat kako je bilo na Uz, včasih pojamrat, prosit za nasvet ali dat nasvet...Ni pa tako, kot tukaj. Pa saj zdej nas je pa kar nekaj pridnih nosečk, k smo skoz tle gor. Pa tudi me smo se vse krepko namatrale za tale plusek, ki se je zasvetil in imamo veliko skupnega.
pride ali ne pride
motivira teto s krvavca, da pride na obisk, tako da tudi, če v času jemanja Suprefacta zamuja 16 dni, na koncu vseeno pride. Prej nisem toliko upoštevala recepta z vinom, zato pa sem sedaj toliko bolj pridna s pivom
Mogoče pa bodo moji (tisti ta mali folikli ) dobili tako moč, da bo tudi z njih nekaj tudi če bom morala tako hitro na punkcijo.