Anonimen
|
hvala babike, super ste sj zdej ko je tapru šok za mano, sem kul, sploh k se mi je tko speljalo...pa še včeri je moj z unmu prjatlu govoru in pravi da se bo zavzel da mi bo kak fajn del zrihtu pa če se bo dalo, da bom sam zjutri delala....to bi blo majka, drgač bom pač mogla popoldfanski vrtec koristit, ker mi je preveč, da cel teden nebi nč bla z ulo će bi ona šla zjutri v vrtec, jst pa pop. na šit, se neb nč vidle....tko jo bom pač okol 12ih peljala v vrtec, pol jo bo moj pobral, k bo pač šel iz službe, k on itak tko čudno hodi, tud šele ob 6ih kdaj najbolš bi pa blo, ja, če bi sam dop. delala ula v vrtcu je bla kul, bp, so me celo klicali naj ne hodim po njo k da je ful pridna....no, pol k blo treba pa spat it, je bla pa kriza, pol so me pa klicale, naj pridem, da se dere k utrgana to bo sranje, res ne vem kak jo bodo spat spravle....mogoč edin to, k bo revček pomoje tolk utrujen, da bo od tega zaspala.....k bo treba ob 5ih auf če čist odkrito povem, me je groza pondeljka, sam zarad vrtca
|