jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 carica Tarica in za dolenjko tudi sam na linijo pa res pazi pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro a katera pride na mafine pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal ), kruhek pa takoj za njimi Ella, kje že praviš, da si doma? Prihajam namreč na mafine sam jaz mislim, da te je pivo bolj premamil kamot prideta, pa še večerjo lahko dobiš, k bo kruhek ravno pečen res, če maš čas kar pridita al pa pridete (sicer so pri nas sam babe doma zdele), pa sej veš kje sem doma, lahko pa prej zvrcneš morva počakat atija, da pride domov, pol mamo pa v planu kopanje itd., ker gre ati dons mal vn (ja, Dolenjka spet ), ker ma RD v torek in grejo fantje na pivo, mami pa dobi domov tud družbo, da bomo lepo v miru enega spile . Rade volje pa se bova enkrat oglasila na vašem koncu. Recimo enkrat, ko bo tud vreme bolj primerno za nas vozičkarice, velja? Vseeno pa hvala za povabilo!