Lusa
|
Oj Na hitrco napišem ,da je končno vikend za nami.Pred 2urama pred 5leti se je rodila naša žabica Luša.Hvala vsem za čestitke.Tako lepo je ,ko ti privrejo spet spomini na dan ,ko sem jo prvič stisnila v roke.Smo pa imeli pester dan ,kot lahko razberete po slikcah.V soboto pa praznuje s petimi prijateljicami iz vrtca ,tako ,da je še en naporen vikend pred nami. Sem pa preletela za nazaj vse slikce in vsi so takšni sončki.Uh kako jih je lepo pogledat ,si predstavljate ,da bi jih dali vse skupaj na kakšno podlago in jih slikali ,bi bila čudovita slikca in koliko že eni zmorejo ,naša je pa velik lenušček. mala pikica-hvala ,da si se spomnila na Lušo Urša-Denar je prispel.Hvala klepetka-nisi edin a,ki pišeš nerazločno ,jaz nimam časa popravljat ,se vidi ,da pišem s samo dvema prstama ,sem anti talent za "compjutere" Jaz pa grem zdaj en dan malo vprašat v A v lekarno ,kaj so to za ena homeopatska zrnca ,ki se dobijo proti zobovjem oz ,ko jim začnejo rasti ,da jih ne boli.In če bo katera zainteresirana ji lahko pošljem.Mi je ena prijateljica povedala ,da nikoli za noben zob pri tamali ni vedel a,kdaj ji bo zrasel ,ker ni bila nikol tečka. ...za danes je dovolj grem spat ,ker ne vem kakšna bo noč ....danes je sicer Daša lepo spala..kaj pa danes ...nočko vsem
|