Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
...potem pa počitniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Kolk casa?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:46:03
|
|
|
|
SOULatka
|
3 mesece
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
3 mesece Pocka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:47:46
|
|
|
|
SOULatka
|
ehhehehehehe.... jap-tako je to. ej...a si redno na RR?ali malo manj, odkar mene ni
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor kdaj. Danes sem prevec...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:50:13
|
|
|
|
SOULatka
|
ta tema pa še kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar laufa pikeca pa teh ni nič več, da bi pucali sem zamidla kake dobre debatke? ja...tako je to
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ta tema pa še kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar laufa Itak...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pikeca pa teh ni nič več, da bi pucali Zgleda da kje drugje puca
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:51:45
|
|
|
|
SOULatka
|
zgleda da dokler bova živi a imaš kako novo fotko na lagerju?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sem zamidla kake dobre debatke? Pojma nimam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:52:21
|
|
|
|
SOULatka
|
mogoče je noseča
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
a imaš kako novo fotko na lagerju? Samo tole v avatarju. Micica ima novo frizuro...no, ze nekaj casa.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:52:55
|
|
|
|
SOULatka
|
rabiš tv?imam enega za stran dat..
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:53:28
|
|
|
|
SOULatka
|
ful je luštkana...tako na daleč. je mal zrastla a ne?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče je noseča Da bi le bla....:). ker tisti sesalec ji RES ne pase... , sam mi ne verjame
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
rabiš tv?imam enega za stran dat.. ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
je mal zrastla a ne? ful je zrasla....itak
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:55:12
|
|
|
|
SOULatka
|
že na slikah se opazi...nazadnje ko si mi jo pokazala...ja...naš je tud že zelooooooooooo zrastel...zdaj se postavlja na noge ful
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:55:27
|
|
|
|
SOULatka
|
kdaj je shodla mičica?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
zelooooooooooo zrastel...zdaj se postavlja na noge ful O fajn, bo stojecki pihal prvo svecko
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj je shodla mičica? 2. avgusta, na dedijev rojstni dan. edini datum, ki ga vem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:56:51
|
|
|
|
SOULatka
|
hehe...koliko je bila stara?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:57:34
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zelooooooooooo zrastel...zdaj se postavlja na noge ful O fajn, bo stojecki pihal prvo svecko hehe,...bo raje kar sedel v triptrapu... ej...do kdaj si imela lupinico v avtu?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...koliko je bila stara? 1 leto in 14 dni, samo je bila 1 mesec prezgodaj rojena. zdaj pa racunaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.6.2008 22:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ej...do kdaj si imela lupinico v avtu? tudi do enega leta, par dni manj. imela je ca. 10,5 kg.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
Tim, Timotej ali NikBelikaKatero ime vam je bolj všeč?Tim (
21%)

Timotej (
17%)

Nik (
36%)
Število vseh glasov: 467Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!