|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič noče dodatno piti?!
2.6.2008 9:53:34   
žaba
Pozdavljeni! Naša user posted image  bo čez en teden stara 6 mesecev in sva samo na AM (Hipp2) že od 3,5 mesecev. Na začetku ko sva se še dojile ji nisem ponujala dodatne tekočine, nekje od 3 mesecev pa sem ji začela ponujati tudi kakšen čajek, poskusila sem tudi z vodo, ampak ta mala sploh noče nič dodatne tekočine.  Tudi sedaj ko je samo na AM in ko je zunaj ful vroče ona noče nič piti dodatne tekočine. Ji vsak dan naredim svež čaj ampak nič ne spije, mogoče si samo malo usta splahne. Usta kar skupaj tišči ko ji poinudim in noče pit.

Gosto hrano smo šele začeli počasi uvajati, pa tud ni preveč še navdušena, ona bi samo mleko pila po flaši. A so vaši user posted image  vsi radi pili dodatno tekočino? Včasih jo prav občudujem kako ni pri 30 stopinjah nič žejna?! A je to možno? Večina vas pravi, da Vam ful še dodatne tekočine spijejo sedaj ko je vroče.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič noče dodatno piti?!
2.6.2008 9:59:42   
vila
Ne se sekirat zaradi tega. Moj tamali je bil lani star dva meseca, sva se dojila, pa tudi v tisti vročini ni spil nič, komaj pri devetih mesecih je začel pit dodaten čaj, ko mu je res vroče, ga pije, drgač pa tudi ne. Glede tega se ne sekiraj, če bo žeja, bo pila, drgač pa ne. Pa itak dobi z AM dovolj tekočine. Lep dan.

_____________________________

SREČA JE OPOTEČA!

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nič noče dodatno piti?!
2.6.2008 10:02:42   
Anonimen
Naša je stara skoraj 8 mesecev in se tudi full boriva s tem čajem že najmanj 3 mesece. Mi smo sicer že od rojstva na Pregominu, pa tudi z GH se trudimo šele dobra dva meseca zaradi vseh zdravstvenih težav, ki jih ima.
Jaz sem se full sekirala, ker ni hotla pit, pa so mi vsi govoril, da bo že pila, ko bo žejna. Pa ni... potem je dobila pa vročino in ker ni hotla pit, je dobila uroinfekt. Pa tut pol ni hotla, dokler sama nisem začela namesto mleka dajat čaj. Ko je bil čas za obrok, sem ji enostavno najprej ponudila malo čaja 20ml, potem pa mleko naprej. Tako sva se navadili tudi na čaj in sedaj počasi začenja piti čaj, ko ji ga ponudim - med obroki.

(odgovor članu žaba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nič noče dodatno piti?!
2.6.2008 10:27:20   
Vrtnica79
Naša je stara 6. mesecev in tudi noče nič pit. Res je da jo dojim in tako se pač še napije zraven. Ne se sekirat, po moje ni žejna. Verjetno dobi dovolj že z mlekom.


P.s.- lahko se nam pridružiš v čveku TUKAJ user posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nič noče dodatno piti?!
2.6.2008 10:35:27   
lelaval
Jaz sem čaje vedno sladkala - bolje malo sladkorja, kot pa nič tekočine. Ker sem izključno dojila - tudi mleko je sladko, zato se mi je zdelo neumno dajat nesladkane pijače.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nič noče dodatno piti?!
2.6.2008 11:42:30   
kristinaj
naši smo pri 5 začeli uvajati gh. do takrat ni spila deci tekočine na dan. z gh je tekočino postopoma večala, ko je pa sama pri 10m začela flašo držat je postala prava pijandura. tudi če tvoja noče piti ji večkrat na dan le ponudi tekočino. ko bo žejna bo že pila in če ne......


ko napraviš mleko ji naredi bolj redko, z več vode, daj žličko manj am.....

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nič noče dodatno piti?!
4.6.2008 22:13:48   
petrcamg
Žaba, mi imamo iste probleme. Sem mu ponujala vodo, čaj , kompot, sok... ničuser posted image .
Tudi uvajanje GH, nam ne gre- karkoli mu ponudim, se pači, pa pljuva ven.... Ampak počasi bo že.
Danes sem mu kupila nastavke za na aventovo flaško, pa bom še s tem probala...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 22:59:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrcamg)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nič noče dodatno piti?!
5.6.2008 10:23:39   
žaba
petrcamg naši tud nič ne diši GH, jo uvajamo kakšnih 10 dni in se tud samo kremži in uste skup drži. Jst sicer vztrajam in ji vsak dan kaj pripravim, vendar do sedaj nima nekega interesa. Več kot kakšno žličko ali dve ne spravimo dol. Me kar malo skrbi ker jo nameravam pri dobrih 11 mesecih dati v vrtec, kako bo s to hrano?! Ona bi samo mlekeca po flaši!user posted image

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nič noče dodatno piti?!
5.6.2008 15:32:02   
malamanja
Naša tud noče piti čaja ali vode iz flaške. Zato sem ji dodatno tekočino začela ponujati po žlički user posted image , no pa saj gre ampak rabimo kar precej več časa da spije nekaj ml. Kar se pa tiče GH nimava problemov.

_____________________________

....

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?