baguSka
|
nadaljujem.. ob tem ko smo pili in jedli, smo tudi plesali - pod milim nebom... jaz vam tega ne znam opisat cist tocno, ampak res je blo fuuull fino... okrog 23ih zvecer se 'nasa' ekipa spomni, da bi nevesti ukradli sopek... in nam uspe in ga skrijemo... nato se najde nek mali, ki je sopek nasu in prsu povedat, da ve kje se skriva... pa smo mu zabicali, da ne sme povedat in je cca pol urice uspel zadrzat zase, potem pa so ga podkupili z 20€ in so ga nasli... nato sopek polozijo spet v vazo na mizo... in nastopi trenutek za porocno torto... trenutek njihove nepazljivosti, je bil ponolno usoden za sopek... takoj po razrezu torte in ko sta jo mladoporocenca zmazala oz ko sta napitala drug drugega, naznanijo, da bo nevesta vrgla sopek... a glej ga zlomka, sopka ni!! ker so price zadolzene za sopek, smo se odlocli, da morata placat 100€, v nasprotnem primeru se morata slect in zaplavat krog po bazenu... ker je njegova prica zal ze odsla (mi tega nismo vedli) je kazen torej sledila njeni prici... katera pa je rekla, da v bazen nikakor ne gre... mi smo seveda vztrajali pri kazni, da ce zelijo, pa ga lahko tudi iscejo, ampak to lahko traja do jutra... nakar prideta gor zenin in njegov oce in najavijo, da bo oce placal namesto price (ker te ni vec) 100€, pa se zenin se bo vrgu v bazen!!! in tik predno skoci, se slece tudi njena prica in se v bazen vrze se ona!! ko dobimo se 100€, nevesti vrnemo sopek in povemo, da gre teh 100€ zeninu in nevesti... nato sledi metanje sopka... tista ki ga je ujela, je tok skocila v zrak, da je kar po tleh padla - je skocila v loku in se potem s sopkom v rokah ni mogla vec ujet... ampak k sreci je blo vse ok... nato sledi se podvezica in metanje le te... in zurka se nadaljuje...
|