vaney
|
dan. jaz imam pa danes prav smotan dan ...totalno sem neprespana in sem ob 10h malega odpeljala k tašči, ker je padal dež, jaz sem pa morala staro mamo odpeljat v zdr.dom in it po miljon opravkih. Tašča je pa imela kar 3 majstre (zidarja, vodovodarja in malarja), ker prenavljajo sp. nadstropje, vsi 3 so domači in jim je treba kuhat, pa je z dobro voljo še malega vzela. V zdr. domu smo čakali 2 uri, čeprav naročeni in je morala tašča med kuhanjem še Anžeta hranit in rihtat, ker me tako dolgo ni bilo, HB je bil vsaj priden. Potem končno prideva nazaj in se spravimo v avto, da gremo, jaz nisem bila pozorna (ker sem kot zombi) in sem s sprednjim desnim koncem pod lučjo zapela prikolico od malarja in je začela tašča in vodovodar kričat, naj se ne premaknem, ker bi še večjo škodo naredila. Oni so potem ročno premaknili prikolico, na avtu pa je ostala enih 5cm debela globoka praska. Potem mi je še avto crknu, kar mi zelo zelo redko in za adijo sem še na robnik zapeljala (HB brez posledic). To vse me jezi samo zato, ker sem zelo rada v avtu in načeloma sem pozoren in dober šofer in avto spravim, kamor češ, potem pa imam slab dan in sem neprespana in mi to noben ne verjame in potem delam take neumnosti. Grega ponavadi ful teži zaradi takih neumnosti, danes ima pa tudi on slab dan (ne vem, kaj je to danes) in je šel kar v šumo (beri gozd) drva pripravljat. Anže pa je siten za znoret zaspal. Mah, saj vem, da je brezveze..........bo boljše, po moje je tudi tole vreme malo krivo.... Sem pa Anžetu danes kupila Aventovo flaško s prilagodljivim cucljem, pa sploh ne vem, kako se naštima, navodil pa ni zraven a ve katera?