Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Lahko jih vprašam za ceno...

Skupaj s kivijem, ni boljšega
Ne kompliciram - dam mu vse, od navadnih, do sadnih, kar je pač v hladilniku.
Še hujš mi je pa, ker sem se zredila tudi v roke! Zmeri sem imela take tanke, zdej mam pa kar konkretnje "sprednje krače".
čez (npr. ko jaz spim ali se učim). da mi bo že rekel, če bo kaj rabil. mi je bilo najprej težko, potem sem se pa navadila. ker ko ona malo zjamra, bi jaz že okoli nje skakala.. me ženske smo tako na prvo žogo, se mi zdi. takoj skočimo in moški včasih sploh ne dobijo priložnosti, da bi kaj naredili (ampak pri otrocih, v gospodinjstvu so oni skoz v rezervi in nikoli ne pridejo d akcije).
. sicer nima vročine, max 37.5, tako da sumim na zobke. sam mi je tolk hudo. prej je cele dneve kaj razlagala, pa se igrala in smejala, zdaj pa samo sedi in gleda... še joka ne. če bo taka do ponedeljka jo bom kar k zdravniku peljala. pol pa kar jaz mal namesto nje pojokam.
. Pa bravo Dona
Tjaši.
. Itak se tm, k je zastonj vsi drenajo. Ne vem, mene niti ne mika, pa še po ZOO je težko vozit z vozičkom, če nimaš ravno terenca.