|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
7.6.2008 20:57:12   
*Mojca*
sej to je bil moj namen pa mi je reku da bo ****rija in da bo užaljena če to naredim...en dan bo big bang in ogenj v bajti...

Bom bom, nekega dne, ko bom sama z njo se bom lepo na 4 oči pogovorila in povedala kaj me moti. Bomo videli kaj bo iz tega.

Danes sem malo sitna pa mori mi da se morava kregat...ampak...bit če bolje...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.6.2008 21:01:20   
lonapo
Anja, sej plan B je v glavi. Če bi imela popadke bi do Lj itak prpelala-sem glih tolk trmasta, če pa voda odteče pa itak rešilc. Manj se sekiraš, boljš je.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.6.2008 21:03:37   
*Mojca*
tako se govori babe žabe user posted image user posted image

nič, jaz grem počasi pod tuš, pa glavo umit, pol pa še malo bluzit...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.6.2008 21:08:55   
lonapo
grem gledat tv-nekej žajfastega na pop.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.6.2008 21:12:47   
Anonimen
Jest sm znorela, ko smo pršli iz Londona, so bli vsi ful happy in srečni in sem šla tamalga podojit in mi tašča zraven sedi in me gleda kako ga dojim- jest sm mislila da jo bom kr ubila. Potem se je pa kar nadaljevalo:pa to mora imeti oblečeno, pa ne tko spat, pa to moraš jest da boš lahko dojila, pa ne na kave hodit.

UUUffff tole se sliši prav grozn! A pa si tašči kdaj povedala da nej se neha vmešavat?

Mojca jest tud mislim da počakej da se dete rodi. Tvoj bo mel novo vlogo/nalogo oz. prioriteto v življenju, pa boš vidla kako se bo obnašu. Če bo za vsak drek klical mamo...ne vem no...je čas za orenk galamo!

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.6.2008 22:03:50   
Anonimen
Evo, jst sm mela pa obisk, zdej pa sm pršla mal k vam, pa nobene več ni. Sej prav - crkljajte se, ktera ma to srečo, da njen ne gleda fuzbalauser posted image  - moj se mi bo baje pol posvetil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.6.2008 22:23:06   
lunca14
Oj,babe žabe...kok je pa mene strah jutri za pop........,mi je ratalo skoraj vse narest,razen še pomijem po tleh in z mojim nisva šla na drink,ker on še nekaj lakira,ker sta šla z malim popoldne na avto dirke.Ostalo mi je pa vse ratalo,naredila sem še nalogo za vrtec,ker vem,da je moj ne bi,plačala vse račune,tako,da,grem še jutri v šoping,po hrano in potem noter v p. In seveda sedaj premišljujem ali delam prav,ali naj še počakam par dni,zmedena sem po dolgem in počes,najraje kar nebi.......joj,kolk delajo živčki,moram it še kaj narest,samo,da ne mislim nato,če ste šle že vse spat pa lahko noč,moja vem da nebo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.6.2008 22:47:21   
Anonimen
Oj lunca - ti kr pejt, boš vsaj prej rešena, prej doma, pa še ne bo problemov zarad pritiska.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.6.2008 22:48:04   
Anonimen
lunca se strinjam s nyo, bolj da čim prej greš, da boš čim prej doma.

Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.6.2008 22:54:56   
Anonimen
Ja srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninny - dej seznam čakanja nalimej, me zanima, kolk jih je še goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.6.2008 4:41:55   
aleksandra silvija
Dobro jutro-ali je mogoče še noč?user posted image

Lunca--sem ti rekla, da dvomim, da boš pred odhodom v P VSE naredila-pa saj to je nemogoče, opravkov nikoli ne zmanjka,...
Ti se kar pomiri in pogumno po user posted image . Saj že tako dolgo čakaš na ta dan!
Pa ne vem, če je dobro, da greš prej še v šoping-do 12-ih moraš rodit-zaradi nočitevuser posted image .
Kakorkoli-drži se, vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaj--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da že cartaš.

Ja, pa ČESTITKE HEI, POLMI in POLLY 80 !
Veliko cartanja z malčki, prespanih noči in trenutkov, ki bodo ostali v najlepših spominih!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa zagotovo veliko spustila. Ne zamerite punce.
Včeraj je bil očitno nor dan tudi tu gor in pri vas!

Oglašam pa se vam zadnjič še kot user posted image .
Danes grem v P, jutri pa user posted image .
Tudi jaz sem čisto živčna-zato tudi čmrlim tu ob taki uri, o spancu pa ni sleduuser posted image .
Smop pa včeraj KONČNO:
- privlekli previjalno iz podstrešja, jo uredili in namestili tam in tako kot treba,
- sestavili posteljico-oblekel pa jo bo mož z otroki,..,
- kupili omaro za user posted image  oblekce,(za te 3 aktivnosti smo pa res zgodnjiuser posted image ),
- naročili sobo za fanta in punco,..
- nakupili vse šolske potrebščine za punco,
- bili zunaj na kosilu,..

Pravzaprav sem aktivno sodelovala le pri zadnjih 3-eh, ostalo sem gledala iz primerne razdalje(zaradi popkovinice). In ravno zaradi tako čudno nameščene popkovinice (okoli glave, pod ritko,..), mi je kar o.k., da grem 1 dan pred posegom v P, ker me je noro strah in nestrpno pričakujem vsak user posted image  gib.

Junijčice-kar pogrešala vas bom naslednji teden!user posted image user posted image user posted image
V P ni interneta, pa tudi jaz ne bom o.k. za neke sprehode,...
Bom pa končno spoznala svojega podnajemnikauser posted image .

Uživajte, user posted image , ki še čakate  hitro dočakajte ali pa takrat, ko si to želiteuser posted image , želim vam hitre porode(kako že, 36 minut??????user posted image ), zdrave in najbolj cotkane bebije na svetu!
Že mamicam pa vse lepo z vašimi malčki.

Baj,...mene je straaaaahuser posted image (a se lahko skrijem, da me ne najdejo?user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.6.2008 5:36:22   
Anonimen
Dobro jutro aleksandra in seveda vse ostale. Jaz tud ne morem spat, ker sem v zadnjih dveh tednu dvakrat vstala ob taki uri in zdaj mam - navada - sicr grem ponavadi še malo nazaj pomižat, ampak pred 6. ponavad ne. Tko da, lahko ti delam družbo, dokler se mi ne začne spat.

In ne skrbi, vse bo ok, ti boš mela v ponedeljek user posted image  v naročju, ene bomo morale še malo počakat. Ja, jst si tud želim rodit v 36ih minutah, ampak se mi zdi, da so to samo sanjeuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.6.2008 5:44:35   
lunca14
Lunca--sem ti rekla, da dvomim, da boš pred odhodom v P VSE naredila-pa saj to je nemogoče, opravkov nikoli ne zmanjka,...
Ti se kar pomiri in pogumno po . Saj že tako dolgo čakaš na ta dan!
Pa ne vem, če je dobro, da greš prej še v šoping-do 12-ih moraš rodit-zaradi nočitev .
Kakorkoli-drži se, vse dobro

Saj sem skoraj vse naredilauser posted image user posted image ,zdejle sem dala prat še en pralni stroj,tako,da opere in posuši in da potem zložim,pa še en pralni imam za zlikat.Ma res mam filing,da danes ne bo moj dan,upam,da sem se še kaj odpra,in da je maternični vrat dovolj skrajšan,ker če sem samo dva cm,sem se odočla ,da še mal počakam,ma kaj pa vem mogoče sem čikn,ampak zakaj bi me moralo boleti ,če ni treba,bom vidla kaj bodo rekli.
Kako pa si ti,upam,da si se pomirila in zakaj ne spiš,imaš kaj za naredituser posted image user posted image user posted image ,mogoče popucat,ai skuhat,al šopinguser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.6.2008 5:48:03   
Anonimen
Oj, lunca sm oprala pleničke - men zgledajo čist ok - po moje so kvaliteta tko kot vse ostale - ali pa celo boljša - vsaj od tistih, ki sm jih kupila v bc in sm jih komaj razlikala - s temi ne bo problema.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.6.2008 5:49:19   
lunca14
Baj,...mene je straaaaah (a se lahko skrijem, da me ne najdejo? )

Če najdeš tak kotiček mi povej,se ti takoj pridružim,,,,,,joj aleksandra,bi kar k tebi skočila,pa bi šle nekam daleč stran,kjer nas ne bi najdl,pa bi še lepo v eno pravljično deželo,kjer bi se ulegle,zatisnile oči,jih odprle,in bi zagledale najine zakladke pred nama,jih vzele,oblekle in šle domov.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.6.2008 5:52:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Oj, lunca sm oprala pleničke - men zgledajo čist ok - po moje so kvaliteta tko kot vse ostale - ali pa celo boljša - vsaj od tistih, ki sm jih kupila v bc in sm jih komaj razlikala - s temi ne bo problema.

Super,a danes dela Kik dopoldan,da jih grem kupit,moram itak it še v Hura po kornflekse,jih mata tamala ful rada od njih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.6.2008 5:56:42   
lunca14
Sem pogledala vremensko napoved za naprej,groza,skoz dež in tam 22-24 C,no pa smo se spraševae kako je s klimami..........očitno je ne bo treba met,temperatura taprava za tamale,samo potlej se pa naj hitro ogreje in sonček,da gremo lahko ven...............no pa grem še malo nazaj v posteljo,preden se zbudi Enej.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.6.2008 6:00:03   
Anonimen
Super,a danes dela Kik dopoldan,

mislim, da ne

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.6.2008 6:02:07   
Anonimen
Zdej grem pa še mal popančatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.6.2008 6:24:08   
cv3rklic4
Dobro jutro! Koncno lahko oznanim, da smo spoznali malega brckota. Primoz se je rodil vceraj ob 18h, njegove mere pa so 53-3780-37. Spancka ze celo noc, upam pa da se bomo danes kaj podojili.
Pridne bodite, pa srecno vsem, ki greste za nami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.6.2008 7:10:25   
babysolza
babysolza kako pa to da greš šele en dan po PDP v P?

Ej ne vem, tako so mi rekli. Po mojem zato, ker mam rok ravno na petek, pa je v soboto najbrž bl mir pa če ni nič je potli ponedeljek na vrsti (najbrž je tudi v P nedelja vseeno rezervirana sam za nujne zadeve, kaj pa vem).

Sej jaz itak nameravam tam v sredo ali četrtek poklicat v P, pa bom vidla, kaj mi bodo rekli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.6.2008 7:17:03   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

Dobro jutro! Koncno lahko oznanim, da smo spoznali malega brckota. Primoz se je rodil vceraj ob 18h, njegove mere pa so 53-3780-37. Spancka ze celo noc, upam pa da se bomo danes kaj podojili.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odlična novica,pri spanju pa kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.6.2008 7:20:54   
babysolza

Čestitke cvr3klic4! user posted image  user posted image  user posted image Korenjak in pol! user posted image  user posted image

Te grem takoj dat na Rodili smo. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.6.2008 7:26:09   
babysolza
Pa še dobro jutro! user posted image  user posted image  Mal pozablam na vrstni red. user posted image  user posted image

Danes en posebej velik user posted image za AS in lunco. Bom mislila na vaju cel dan in celo noč, pa še jutri.user posted image  user posted image  Sam res komi čakam, da sporočita veselo novico! user posted image  user posted image  user posted image

Grem se še mal crkljat, potli pa upam da na kak izletek. Moj podnajemnik uživa v svojem brlogu in ga nič ne mika ven prit. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.6.2008 7:52:23   
alea01
dobro jutro nosečkeuser posted image

lunca14 in aleksandra silvija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vama faušuser posted image user posted image user posted image . Jaz bi tudi že cartala, pa ničuser posted image

cv3rklic4- user posted image user posted image user posted image user posted image  za Primoža in seveda tudi očiju

Pri nam je vse mirno in v sredo imam rok in moj možek je ves živčen in nestrpen in..... Ima naravni klistiruser posted image user posted image user posted image . Začelo ga je skrbet, da kje ne bo mogel biti zraven v porodni, ali pa pol ko pridem iz P, ker zagovor doktorata zahteva še precej dela in skrbi. Revček, se sam sekira.... Sem mu rekla, da se bo tako izteklo, da bo vsem prav in da naj se neha sekirat in bo bejbi prišel ven tudi brez njega in tudi prve dni bomo preživeli brez njegove pomoči. Saj ni tak user posted image .... čeprav sem pa zelo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Resnična zgodba: Ti si bil tukaj, moj angel
V tišini noči, ko uspavam svojega novorojenega sina, mislim nate.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?